Νέα παρουσίαση των έργων στην περιοχή Ανάπλασης και στο λιμάνι έκανε η κυβέρνηση με μια σεμνή τελετή όλων των γνωστών παραγόντων (Ανωμερίτης, Πάγκαλος κλπ) όπως έχει κάνει πολλές φορές, μόνο που τώρα είχαν καλέσει και τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Πειραιά Μιχαλολιάκο και Κερατσινίου-Δραπετσώνας Τζανή. (Παλιά καλούσαν μόνο δημοσιογράφους)

Ήλπιζαν υποθέτω, ότι με πολλά φώτα, πολλές κάμερες και κανένα φοντάν, θα τους θάμπωναν, ώστε να δεχτούν αμαχητί την εργολαβία.
Με μια μέθοδο σαλαμοποίησης, όπου δεν δημοσιοποιούν ένα συνολικό σχέδιο για την τεράστια περιοχή των 750 περίπου στρεμμάτων, προσπαθούν να επιβάλλουν τετελεσμένα ώστε το προηγούμενο έργο να καθορίζει την μορφή του επόμενου.
Τρεις μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, οι νέοι Δήμαρχοι και οι σύμβουλοι τους φυσικό είναι να μην έχουν προλάβει ούτε καν επίσημη ενημέρωση να έχουν για τις μέχρι σήμερα προτάσεις και μελέτες και σκέψεις, και αποτελούν πιο ευάλωτες μονάδες, ενώ και οι πολίτες που με οποιοδήποτε τρόπο έχουν ασχοληθεί με το θέμα είναι σε νάρκη περιμένοντας τις κινήσεις των Δημάρχων και κυρίως του Τζανή μια που στο Δήμο μας κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της Ανάπλασης.
Αυτή ήταν η εκτίμηση των παραγόντων. Γι αυτό, μαζί με τους παρατρεχάμενους κοπρίτες του κ. Πάγκαλου χτύπησαν σήμερα.
Κόλλησαν όμως στο πείσμα του Τζανή να θέλει πλήρη ενημέρωση για τα έργα που σκέφτονται και αφορούν στο Δήμο μας.
Θα επανέλθουν στο τέλος του μήνα.

Να προετοιμαζόμαστε και μεις σιγά-σιγά.

Γιατί η Ανάπλαση είναι βαθύ πολιτικό ζήτημα για να το εμπιστευτούμε στους παράγοντες, στους αρχιτέκτονες και στους εργολάβους.
http://drapetsona-manos.blogspot.com
 
Top