Αυτό και αν είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ...Η επιστολή του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη για το ρεβεγιόν του ΠΑΓΚΑΛΟΥ αποκαλύπτει το σούπερ σκάνδαλο της διαπλοκής και συναλλαγής και ρεμούλας των χρημάτων των ασφαλισμένων του ΙΚΑ ! Το ΙΚΑ που νοικιάζει στον όμιλο το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE και εισπράττει μισθώματα ...φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα να του επιβάλλεται πρόστιμο 1,6 εκατ ευρώ ( κατά την ιδιοκτησία της εταιρίας είναι πρόταση επιβολής προστίμου) για μη καταβολή Μισθώματος !




Το ΙΚΑ τώρα, πάει στον ενοικιαστή και οφειλέτη και ξοδεύει 830.000 ευρώ σε έξοδα παραμονής και διαφόρων υπηρεσιών, όπως λέει η ανακοίνωση του ξενοδοχείου !
Ποιοι ήταν αυτοί από το ΙΚΑ που πήγαν και έκαναν αυτούς τους λογαριασμούς !
Και πότε τους ΕΚΑΝΑΝ ...Μήπως στην ΔΕΘ και δεν είναι βέβαια υπάλληλοί του ΙΚΑ ...Είναι προφανώς οι διοικούντες , οι εργατοπατέρες και τα άλλα λαμόγια που γλεντοκοπούσαν και γλεντοκοπούν σε αυτά τα χλιδοξενοδοχεία κάθε Σεπτέμβρη με ρωσίδες πουτάνες ...ή κάποιες διορισμένες ( με την μέθοδο του callgirl κοπρίτη που λέει και ο Πάγκαλος ) κυρίες σε οργανισμούς και υπουργεία !
Υπάρχει ρε παιδιά ένας εισαγγελέας...
http://papatzides.blogspot.com
 
Top