ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

Μιλάμε το θέατρο του παραλόγου στον ελληνικό αθλητισμό! Ξέρετε τι είπε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής για τα επεισόδια στην Τρίπολη; Ότι φταίει ο Αστέρας, που δεν.....
ξέρει που δίνει τα εισιτήρια!

Και έρχομαι εγώ τώρα και ρωτάω. Γιατί κ. Γενικέ Γραμματέα να φταίει μόνο ο Αστέρας; Φταίει και η ηγεσία της Σούπερ Λίγκας, που έδωσε το «ok» να γίνει το παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής, όπου όπως γνωρίζουν όλοι, είχαμε ανάδρομο Ερμή! Τι σημαίνει αυτό; Μα είναι φως φανάρι! Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, παρουσιάζεται μεγάλη… διάθεση επιθετικότητας από τους ανθρώπους!

Οπότε γιατί να φταίει μόνο ο Αστέρας; Κανονικά θα πρέπει να κληθεί σε απολογία η διοίκηση της Σούπερ Λίγκας για την μεγάλη παράβλεψη, αλλά και η ερευνητική ομάδα του Αστεροσκοπείου, η οποία γνώριζε για τον… Ερμή και δεν μπήκε στον… κόπο να στείλει ένα υπόμνημα στους υπεύθυνους της διοργανώτριας. Και αν κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, τότε ένα φιλικό τηλέφωνο δεν θα έβλαπτε.

Καλά δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω για τους κομπογιαννίτες Αστρολόγους που βγαίνουν στις εκπομπές και το μόνο που κάνουν είναι να πίνουν καφεδάκι. Ντρέπομαι ειλικρινά για λογαριασμό τους. Αυτή την στιγμή θα έπρεπε να συντάσσουν την επιστολή παραίτησής τους και να παραδώσουν την… αστρολογική τους ταυτότητα! Ας κάνουμε επιτέλους ένα βήμα προς τα μπροστά!

ΥΓ.1: Η δήλωση του κ. Μπιτσαξή έγινε σε «πηγαδάκι» σε βράβευση αθλητών. Οπότε, περιμένουμε την επίσημη διάψευση, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια!



http://www.sportsecrets.gr
 
Top