http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/12/16/162907.jpg?w=400&f=bicubicΈναν πονοκέφαλο λιγότερο έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λάρισα για την 15η αγωνιστική... της Σούπερ Λίγκας. Ο Άλμπερτ Ριέρα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Κυριακής.




Βέβαια, εάν ο Ριέρα θα είναι στην αποστολή της αναμέτρησης θα διαπιστωθεί τις επόμενες ημέρες και μετά από συνεννόηση που θα έχει ο παίκτης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το ιατρικό επιτελείο.


Και αυτό γιατί μπορεί να αποφασιστεί να μην χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι αυτό για να προφυλαχθεί και να αποτραπεί η πιθανότητα υποτροπής.


Καμία ανησυχία για τον Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ είχε ενοχλήσεις μετά από το φιλικό παιχνίδι με τους φίλους των Ζιντάν-Ρονάλντο αλλά σήμερα έκανε προπόνηση χωρίς να νιώσει κάτι ανησυχητικό.


Αναχωρεί σήμερα ο Ντουντού
Για τη Βραζιλία θα αναχωρήσει σήμερα ο Ντουντού για να υποβληθεί εκεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στο γόνατό του. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Νίκο Τζουρούδημo θα κάνει εκ τομή  δεξιού έσω μηνίσκου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι μετά από περίπου πέντε εβδομάδες.


sportfm.gr
 
Top