καταπληκτική εμφάνιση του Κέβιν Μιραλάς

Το παραλήρημα των οπαδών του Ολυμπιακού στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη για τη νέα καταπληκτική εμφάνιση του Κέβιν Μιραλάς, πέρασε το μήνυμα που έπρεπε να περάσει. Βασικός και μοναδικός παραλήπτης; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης!!! Πρέπει να.....
κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τελειώσει τη μεταγραφή.

Ο Βέλγος με προσωπικό σόου, πήρε μόνος του το «τρίποντο» κόντρα στον ΠΑΟΚ και για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι είναι ο νέος κόκκινος ηγέτης και πρέπει από τώρα να τελειώσει η υπόθεση του, πριν πέσουν τα μεγάλα κοράκια από την Ευρώπη και τρέχει ο Ολυμπιακός.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών το ξέρει πολύ καλά αυτό και για αυτό το λόγο έχει βάλει λυτούς και δεμένους να κλείσουν το θέμα όσο πιο σύντομα μπορούν και με την καλύτερη δυνατή συμφωνία για την ομάδα!

Ο ταλαντούχος επιθετικός τα κάνει όλα! Σκοράρει, πασάρει, ντριμπλάρει, ξεσηκώνει με τις κινήσεις του το Καραϊσκάκη, μάχεται, προσπαθεί και στα 90 λεπτά, χωρίς κενά διαστήματα!

Τρέξτε εκεί στον Πειραιά, γιατί οι Γάλλοι έχουν αποδείξει ότι δεν αστειεύονται και μπορεί να τον πουλήσουν αλλού χωρίς να το καταλάβετε και μετά το «Καραϊσκάκη» μπορεί να μιλήσει αλλιώς, όπως μόνο αυτό ξέρει και το έχει κάνει και πολλές φορές στο παρελθόν!


WWW.SPORTSECRETS.GR
 
Top