Ο καιρός είχε άλλα σχέδια στην Κρήτη
Τη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχος. Όπως ορίζουν οι κανονισμοί, το παιχνίδι θα συνεχιστεί αύριο. Χωρίς σκορ (0-0) στα πρώτα 45 λεπτά.
«Στο ημίχρονο εκφράσαμε τις αμφιβολίες μας για το κατά πόσον μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο διαιτητής τσέκαρε τον αγωνιστικό χώρο και αποφάσισε τη διακοπή του αγώνος», είπε ο Δ’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης.
Σε περίπτωση που ούτε την Κυριακή είναι εφικτή η διεξαγωγή του παιχνιδιού, τότε θα αναβληθεί οριστικά, με την Σούπερ Λίγκα να είναι υποχρεωμένη εντός 15 ημερών να ορίσει νέα ημερομηνία.
Πώς έπαιξε:
Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, ο Βαλβέρδε, ξεκίνησε από την αρχή Πάντελιτς και Μιραλάς, με τον Σέρβο να κινείται ως φορ και τον Βέλγο είτε πίσω του, είτε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στο α’ ημίχρονο εναλλασσόταν με τον Φουστέρ. Ο Ισπανός παρέταξε την ομάδα με το κλασικό πλέον 4-4-1-1, το οποίο ωστόσο αρκετές στιγμές στο ματς φαινόταν να μετατρέπεται σε 4-4-2.
Εικόνα α’ ημιχρόνου:
Η δυνατή βροχή, σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος επιβαρυνόταν όσο περνούσε η ώρα, δεν προμήνυε τίποτα σπουδαίο από άποψη θεάματος. Ελάχιστες καλές στιγμές στο ματς, κυρίως από πλευράς «ερυθρολεύκων», με κυριότερη το γκολ του Βασίλη Τοροσίδη. Με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ και έτσι το τέρμα που πέτυχε δεν μέτρησε.
Οι συνθέσεις: 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χάντι, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ
Στον πάγκο: Αθανασίου, Βερπακόφσκις, Μπέτο, Καρέλης, Βίσιο, Ορφανός, Χρυσοφάκης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Τοροσίδης, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Πάντελιτς
Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Φετφατζίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Νέμεθ, Ρόμενταλ, Γκαλίτσιος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Μπιτσίδης (Θράκης)
ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο Στάδιο
 
Top