ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ευχαριστούμε τους πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μας ψήφισαν κατά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Δώσαμε μια μάχη με αξιοπρέπεια και ήθος έχοντας απέναντι μας ένα βρώμικο πόλεμο από εσωκομματικούς αντιπάλους μας και ετερόκλητα στοιχεία που συνεργάστηκαν για λίγη «καρέκλα» εξουσίας .                                        
Πιστέψαμε στην αλλαγή νοοτροπίας, πιστέψαμε σε καθαρούς αγώνες και καθαρές ιδέες πιστέψαμε στην δύναμη των ελεύθερων πολιτών.
Αγωνιστήκαμε με πάθος και ανιδιοτέλεια για τα οράματα μια όμορφης πόλης, διαφορετικής.
Καταγγείλαμε στους πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη τις ύποπτες συναλλαγές που βλέπαμε και βλέπουμε να γίνονται γύρω μας από άλλους συνδυασμούς για την μοιρασιά της καρέκλας.                                                           
Όμως όπως φαίνεται, ο φόβος επικράτησε… Κάποια συγκεκριμένα πολιτικά γραφεία εκμεταλλεύτηκαν την επιρροή τους για να μας βάλουν τρικλοποδιά, να μας μειώσουν, να κάνουν την προσπάθεια μας να μοιάζει ότι δεν έχει αποτέλεσμα. Παλαιοκομματικές νοοτροπίες επικράτησαν κάνοντας την πόλη να συνεχίσει με τους ίδιους και τους ίδιους, πράγμα το οποίο μας θλίβει.                                        

Υπάρχει όμως και μια άλλη πραγματικότητα, για την οποία δεν μιλάει κανείς.Νικητής αυτών των εκλογών είναι η αποχή και είναι νικητής από τον πρώτο γύρο αφού άγγιξε το 52%. Εμείς σ’ αυτόν τον κόσμο απευθυνόμαστε, στους πραγματικά αδέσμευτους ανθρώπους. Σ’ αυτούς που απαξιώνουν την πολιτική, στους νέους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, όλους αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν.                                           
Απέναντι σ’ αυτούς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε μια πραγματικά καθαρή φωνή, μια φωνή διαφορετική από τις άλλες που τους υπολογίζει και θα προσπαθεί συνέχεια να τους εκφράσει και να τους φέρει πίσω ξανά στις κάλπες.
Πιστοί λοιπόν στις αρχές μας και τις αξίες μας, και αφού κανένας από τους 2 συνδυασμούς που είναι στον 2ο γύρο δεν τις εκφράζει, ούτε στο ελάχιστο, καλούμε τους ψηφοφόρους της «ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΟΛΗΣ», στον δεύτερο γύρο, να συμμετάσχουν ψηφίζοντας ξανά «όμορφη πόλη», ψηφίζοντας άκυρο ή λευκό δηλαδή, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την συνέπεια μας σ’ αυτά που λέγαμε και προεκλογικά και στις διαχρονικές αξίες που αντιπροσωπεύουμε.

Όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές, καλούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν, να συνταχθούν στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια και του Συνδυασμού «Αττική Νέα Προοπτική» αφού είναι ο μόνος που βρίσκεται κοντά στις αρχές της ανανέωσης και της αλλαγής νοοτροπίας που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.        


Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της «ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΟΛΗΣ»
                                                                                                                        


ΚΟΥΛΗΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ
 
Top