Στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε τέθηκε ο Νταβίδ Φουστέρ παίρνοντας κανονικά μέρος στην προπόνηση, ενώ ο Πάντελιτς ανεβάζει στροφές μέρα με την ημέρα.




Ο αγώνας Κυπέλλου με την Ηλιούπολη ανήκει όχι στο παρελθόν αλλά στο... μέλλον και πλέον άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (30/10, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.


Η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" για την μεγάλη αναμέτρηση ξεκίνησε επίσημα την Πέμπτη και επεφύλαξε μια ευχάριστη και αναμενόμενη είδηση για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.


Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Νταβίδ Φουστέρ να βγάζει κανονικά όλη την προπόνηση δίχως πρόβλημα, αποδεικνύοντας πως ξεπέρασε το οίδημα στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και όπως είχε προβλεφθεί θα είναι έτοιμος κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Όσο για τον Μάρκο Πάντελιτς, το θετικό είναι πως έβγαλε μέρος της προπόνησης δείχνοντας πως ανεβάζει ρυθμούς, στην συνέχεια έκανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και την Παρασκευή θα φανεί αν θα βρίσκεται στην αποστολή το Σάββατο για το ντέρμπι των "αιωνίων".


Τέλος, ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.
Η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" για το μεγάλο ντέρμπι θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 19:00, όπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει και την αποστολή για το ΟΑΚΑ.
 
Top