*ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο 
   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΛΛΙΝΗΣ


Πιστεύοντας ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το κύτταρο της δημοκρατίας, έχω ασχοληθεί από νέος και συνεχίζω μέχρι σήμερα, να υπηρετώ τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μου, την Κίμωλο. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τώρα που η Κίμωλος είναι πλέον Δήμος, θα μας δοθεί η δυνατότητα να πάμε την Κίμωλο πολλά βήματα μπροστά.

Τα προβλή
ματα του νησιού μας είναι πολλά. Όμως, με τη θέληση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας και όλων των Κιμουλιατών, μπορούμε να τα ξεπεράσουμε.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις ξεχωριστές δυνατότητες της Κιμώλου, να επιλύσουμε τα τοπικά σημαντικά προβλήματα και να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων της.

Η υποστήριξη της προσπάθειάς μας από όλους τους Κιμουλιάτες είναι σημαντική. Έτσι η Κίμωλος μπορεί να γίνει το νησί των κατοίκων της και των επισκεπτών της.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία, από το 1998 μέχρι σήμερα, δίνει όλες τις δυνάμεις της, ώστε η διαχείριση των τοπικών ζητημάτων να είναι διαφανής και συλλογική. Το έργο αυτό δεν ήταν πάντα εύκολο. Συναντήσαμε, πολλές φορές, εμπόδια στην προσπάθειά μας αυτή και αγωνισθήκαμε για να ξεπεράσουμε.
Με την πεποίθηση ότι οι κάτοικοι της Κιμώλου επιθυμούν να οικοδομήσουν μία νέα σελίδα για την Κίμωλο,
Σας καλούμε Να πάμε την Κίμωλο μπροστά

ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ

Ενωτική Πρωτοβουλία Κιμώλου



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ
Η Κίμωλος στις φετινές δημοτικές εκλογές είναι πλέον Δήμος.
Η Ενωτική Πρωτοβουλία έπαιξε πρωταρχικό ρόλο, με τις ενέργειές της, ώστε να μην απορροφηθεί το νησί μας από τη Μήλο, να μην χάσει την ανεξαρτησία του και τελικά να καταντήσει ένας περιφρονημένος οικισμός.
Ανοίγει μία καινούργια σελίδα στην ιστορία της Κιμώλου.
Η Ενωτική Πρωτοβουλία είναι ο δυναμικός δημοτικός συνδυασμός που μπορεί να πραγματοποιήσει την μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται το νησί μας.
Αφήνουμε πίσω μας την μιζέρια και τις δυσκολίες του παρελθόντος.
Εμείς κοιτάζουμε με εμπιστοσύνη το μέλλον, ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει το νησί μας και οι κάτοικοί του.
Αφήνουμε πίσω μας τις συκοφαντίες, τη λασπολογία και την ψευδολογία, οι οποίες είναι το μοναδικό εργαλείο εκείνων που δεν έχουν όραμα για το νησί μας.
Κλείνουμε τα αυτιά μας στους συκοφάντες και ακολουθούμε με εμπιστοσύνη την Ενωτική Πρωτοβουλία που σέβεται τον πολίτη και αποτελεί την μόνη ελπίδα ήθους ανανέωσης και αλλαγής στη δημόσια ζωή της Κιμώλου.
Η πρόοδος και η ανάπτυξη που είναι η ελπίδα των νέων του νησιού μας, οι ελπίδες των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των συνταξιούχων και όλων των Κιμουλιατών αλλά και τα προβλήματα που ταλαιπωρούν χρόνια το νησί μας, μπορούν να λυθούν από την Ενωτική Πρωτοβουλία.
Με διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων, με συνεχή έλεγχο από τους δημότες, με ανοιχτές και καθαρές διαδικασίες αντιμετωπίζουμε όλα αυτά που μας απασχολούν.
Η εκτέλεση των έργων υποδομής (ύδρευση, αποχέτευση, οδοποιϊα, συγκοινωνία κ.λ.π.) και των έργων των καθημερινών αναγκών μας αντιμετωπίζονται με προτάσεις και δεσμεύσεις: επαναφορά όλων των δημοσίων υπηρεσιών που καταργήθηκαν παρόλο που εξυπηρετούσαν τον πολίτη, χρηστή διοίκηση και διαχείριση και σεβασμό στα χρήματα των δημοτών. Τέρμα στη ρουσφετολογία και στην εξυπηρέτηση των ημετέρων. Η Ενωτική Πρωτοβουλία δεσμεύεται να αξιοποιήσει τη μεγάλη ευκαιρία που δίνεται στην Κίμωλο.
Αφήνουμε τους άλλους να βουλιάζουν στα ψεύδη, στις συκοφαντίες, στη διαπλοκή και τις μίζες.
Ακολουθούμε την Ενωτική Πρωτοβουλία και χτίζουμε όλοι μαζί ξανά την Κίμωλο.

Για την Ενωτική Πρωτοβουλία
Ο Κοινοτικός Σύμβουλος
Αγγελέτος Κανάς




ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


Αγαπητοί Συμπατριώτες - Συμπατριώτισσες,

Ζούμε σε χρονιά μεγάλης οικονομικής κρίσης. Το εισόδημα των μισθωτών και των συνταξιούχων μειώνεται.
Οι επαγγελματίες βρίσκονται μπροστά στο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους.
Ιδιαίτερα σοβαρά είναι τα προβλήματα για εκατοντάδες Κιμωλιάτες που ζουν στην Κίμωλο, στον Πειραιά, στην Αθήνα και αλλού.

Ο Δήμος Κιμώλου πρέπει, καταλαβαίνοντας αυτά τα δραματικά προβλήματα, να δημιουργήσει ευκαιρίες για ανάπτυξη στην Κίμωλο.
Η Ενωτική Πρωτοβουλία απευθύνεται σε όλους παρουσιάζοντας τις προτάσεις της για την ανάπτυξη της Κιμώλου: Επειδή τα μεγάλα εμπόδια για την ανάπτυξη του νησιού μας δεν διορθώνονται με την σπατάλη των χρημάτων της Κοινότητας σε άσκοπα έργα, ούτε με μεμονωμένα ρουσφέτια και μπαλώματα, εμείς σήμερα παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας για:
α) Την ενίσχυση των παραγωγών αγροτών (κτηνοτρόφων – γεωργών – μελισσοκόμων – αλιέων).
β) Το οδικό δίκτυο, το δίκτυο ηλεκτροδότησης, το δίκτυο ύδρευσης, το δίκτυο αποχέτευσης και
γ) το χωροταξικό πρόβλημα.

Οι προτάσεις μας είναι ανοικτές στον διάλογο με όλους για να διεκδικήσουμε σωστά αυτά που δικαιούμαστε, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους Κιμωλιάτες να ζήσουν και να δημιουργήσουν στο νησί μας.
ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Α. Να διορθωθούν οι αδικίες σε βάρος της Κιμώλου:

Τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις αποφάσεις του τότε υπουργού Αιγαίου κ. Σηφουνάκη οδήγησαν την Κίμωλο σε Χωροταξικό αδιέξοδο.
Στο όνομα δήθεν «της προστασίας του φυσικού κάλους», ουσιαστικά στην Κίμωλο απαγορεύονται τα τουριστικά καταλύματα (δωμάτια – ξενοδοχεία) αφού πρέπει να έχει κανείς 10 στρέμματα στις εκτός σχεδίου περιοχές.
Στα εκτός σχεδίου οικόπεδα μπορούμε να κτίσουμε 150 τ.μ. εάν έχουμε 4 στρέμματα αντί 200 τ.μ. που ισχύουν στα υπόλοιπα νησιά.
Εάν έχουμε μεγαλύτερο οικόπεδο από τα 4 στρέμματα δεν έχουμε το επιπλέον +2% στον συντελεστή που ισχύει στα υπόλοιπα νησιά. Έτσι σε ένα οικόπεδο 8 στρεμμάτων κτίζουμε πάλι 150 τ.μ.!!!
Όλα τα οικόπεδα που βρίσκονται πάνω στους επαρχιακούς δρόμους δεν κτίζουν αν είναι κάτω από 4 στρέμματα. Ενώ στα άλλα νησιά κτίζουν όλα, κατά παρέκκλιση, σαν να είναι 4 στρέμματα.
Άρα, ανάπτυξη στο νησί μας δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν διορθωθούν άμεσα οι αδικίες αυτές που έχουν γίνει σε βάρος της Κιμώλου.
Μόνο έτσι μπορεί να αναπτυχθεί ο Τουρισμός και να δημιουργήσουμε εισοδήματα για τους Κιμωλιάτες.
Ζητάμε να ισχύσει στην Κίμωλο ότι ισχύει και στην Μήλο.

Β. Ένταξη νέων περιοχών στο σχέδιο.
Η Ενωτική Πρωτοβουλία πιστεύει ότι με την εκλογή της σαν δημοτική αρχή θα αγωνιστεί για την δυνατότητα του Κιμωλιάτη να κτίσει το σπίτι ή την επιχείρησή του στο νησί μας.
Αυτό σημαίνει ένταξη νέων περιοχών στο σχέδιο, που είναι ώριμες να ενταχθούν και δεν επηρεάζουν αρνητικά την αισθητική του νησιού μας.
Για να γίνει αυτό η Ενωτική Πρωτοβουλία δεσμεύεται να εφαρμόσει τις ήδη υπάρχουσες χωροταξικές μελέτες και να τις συμπληρώσει με νέες για την ένταξη των νέων περιοχών στο σχέδιο.

Προτείνουμε οι νέες περιοχές που θα ενταχθούν στο σχέδιο να είναι:

Η περιοχή από την Ψάθη έως το Άσυλο και κάτω από το Σχολείο.
Η περιοχή του Ξερόκαμπου.
Η περιοχή από την Χαρουπιά έως την Φανάρα.
Η περιοχή Μπονάτσα και Καλαμίτσι.
Η περιοχή από Καρρά έως τον Άγιο Νικόλα.
Ο όρμος των Πρασσών που πληρεί πλέον τις προϋποθέσεις του οικισμού.
Με τις νέες αυτές εντάξεις στο σχέδιο των πιο πάνω περιοχών θα δώσουμε νέα δυναμική στην ανάπτυξη του νησιού μας και στον κάθε Κιμωλιάτη την δυνατότητα να επενδύσει στον τόπο του.
Έτσι θα δώσουμε λύσεις για όλους και ευκαιρίες για νέα εισοδήματα.
Έτσι θα βοηθήσουμε του νέους ανθρώπους να μείνουν και να ζήσουν στο νησί μας.

ΔΙΚΤΥΑ
ΟΔΙΚΑ – ΥΔΡΕΥΣΗΣ κ΄ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – ΔΕΗ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη του νησιού μας είναι τα δίκτυα υποδομών. Χωρίς αυτά δεν είναι δυνατή η τουριστική ανάπτυξη, η σύγχρονη αγροτική καλλιέργεια, ούτε η αξιοποίηση των περιουσιών από τους Κιμωλιάτες.
Προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατασκευής δικτύων, γιατί αυτός πρέπει να είναι ο στόχος ενός ΔΗΜΟΥ που βλέπει το μέλλον βασισμένο στο κοινό καλό και όχι στο προσωπικό ρουσφέτι.
Α. ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Βασικός δρόμος τουριστικής ανάπτυξης, ο δρόμος από τα Πράσσα μέχρι τα Μαυροσπήλια. Εδώ απαιτείται διάνοιξη ολόκληρου του δρόμου και ασφαλτόστρωση.
Ολοκλήρωση της διάνοιξης και των συμπληρωματικών έργων που απαιτούνται και έχουν εγκαταλειφθεί επί 4 χρόνια, του δρόμου Άγιος Μηνάς – Μναστήρια. Αυτή είναι η πιο σημαντική πρόσβαση στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού μας.
Χάραξη – σχεδιασμός – διάνοιξη του δρόμου από Σελάδι – Πατσαμούρα – Αμάραντο μέχρι τα Μαυροσπήλια, ώστε να αποκτήσει το νησί τον πρώτο του περιφερειακό δρόμο. Ο δρόμος να φτάσει στο ΣΚΙΑΔΙ!
Β. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΗ

Η ολοκλήρωση του δρόμου μέχρι τα Μαυροσπήλια πρέπει να συνδυαστεί με την επέκταση και του δικτύου της ΔΕΗ.
Σταδιακή επίσης επέκταση του δικτύου της ΔΕΗ από τον Άγιο Μηνά μέχρι τα Μναστήρια.
Οι επεκτάσεις αυτές θα δώσουν την δυνατότητα στους Κιμωλιάτες να κτίσουν και να αξιοποιήσουν οικιστικά ή τουριστικά τις περιουσίες τους.
Γ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Βασική προτεραιότητά μας η επέκταση του δικτύου και η υδροδότηση της Κάτω Μεριάς. Σε συνδυασμό με την κατασκευή δεξαμενής 500 κυβικών στο κοινοτικό οικόπεδο στην Φανάρα.
Επαναφορά του έργου για την αντικατάσταση του κεντρικού δικτύου ύδρευσης – αποχέτευσης όλου του Χωριού, που οδηγήθηκε από την παρούσα δημοτική αρχή σε ναυάγιο. Η οποία τον Δεκέμβριο του 2008 ζήτησε την ΑΠΕΝΤΑΞΗ του έργου Αντικατάστασης Δικτύου Ύδρευσης – Αποχέτευσης που είχαμε εντάξει εμείς στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ και προώθησε την ΠΡΟΕΝΤΑΞΗ στο ίδιο πρόγραμμα του έργου Κατασκευή Υποθαλάσσιου Αγωγού μεταφοράς Λυμάτων στην θάλασσα.
Η συνέπεια είναι ούτε το ένα έργο να έχει γίνει ούτε το άλλο!
Δ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Άμεση επίλυση του προβλήματος της αποχέτευσης στον Άη-Φταθη και στο Ξαπλοβούνι την βορειοανατολική άκρη του Χωριού.
Άμεση επίλυση του προβλήματος της αποχέτευσης της Ψάθης με την μελέτη και κατασκευή κεντρικού φρεατίου συλλογής και μεταφοράς των λυμάτων υπό πίεση στον Βιολογικό.
Άμεση επίλυση του ίδιου προβλήματος στην Γούπα και στον Καρρά και επίλυσή του με τον ίδιο τρόπο.
Μελέτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος στην Κάτω Μεριά.


ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
Κτηνοτρόφους – Γεωργούς – Μελισσοκόμους – Αλιείς

Εδώ και χρόνια, κάτω από δύσκολες συνθήκες και χωρίς υποδομές, συντηρείται, χάρη στη θέληση του κόσμου, η αγροτική παραγωγή, η κτηνοτροφία, η μελισσοκομία και η αλιεία.

Το αλιευτικό καταφύγιο και οι υποδομές για τους ψαράδες έμειναν και πάλι όνειρο απραγματοποίητο. Η αμαρτωλή αυτή ιστορία έχει ξεκινήσει από τη δεκαετία του 1960. Κάποτε πρέπει να τελειώσει.
Το σφαγείο, που αυτή τη στιγμή θα είχε ολοκληρωθεί, ναυάγησε επειδή ορισμένοι, το καλοκαίρι του 2006 ήθελαν να εξυπηρετήσουν τις προεκλογικές τους ανάγκες και άλλες σκοπιμότητες. Την ίδια ώρα, το σφαγείο της Σίφνου μπαίνει σε λειτουργία.
Οι υποδομές, οι δρόμοι και το νερό για τους αγρότες δεν υπάρχουν
Τα παραδοσιακά προϊόντα (μέλι, τυρί, λάδι, ντομάτα, κάπαρη κ.λ.π.) δεν αξιοποιούνται ώστε να προσφέρουν εισοδήματα στους αγρότες - μικρούς και μεγάλους.
Η ενίσχυση και η επίλυση των προβλημάτων δεν αφορά μόνο αυτούς που μένουν στην Κίμωλο. Όπως είπαμε, αφορά και τους Κιμωλιάτες που ζουν στον Πειραιά, γιατί σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, μπορεί να τους δώσει πρόσθετα εισοδήματα που τα έχουν ανάγκη.
Η Ενωτική Πρωτοβουλία θα δώσει όλες τις δυνάμεις της σαν Δημοτική Αρχή ώστε να εφαρμοστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τους Κτηνοτρόφους, τους Αγρότες, τους Αλιείς, τους Μελισσοκόμους και όλους του Παραγωγούς Γεωργικών Προϊόντων.

Κατασκευή επιτέλους του αλιευτικού καταφυγίου στον Άγιο Μηνά, σύμφωνα και με τις προτάσεις των ψαράδων μας.
Κατασκευή του Κοινοτικού Σφαγείου για να βοηθήσουμε την ζωϊκή παραγωγή αλλά και να μην αναγκαστούμε από τον καινούργιο χρόνο να σφάζουμε στη Σίφνο, με τεράστιες οικονομικές επιβαρύνσεις στον παραγωγό και στον καταναλωτή.
Κατασκευή, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό, μονάδας τυποποίησης παραδοσιακών αγροτικών και μελισσοκομικών προϊόντων, ώστε να μεγαλώσουμε την αγροτική παραγωγή και τα εισοδήματα.
Διάνοιξη αγροτικών δρόμων, κατασκευή δεξαμενών και δικτύου νερού στις ζωτικές περιοχές.
Για την τουριστική ανάπτυξη, τις καθαρές παραλίες, τον θαλάσσιο τουρισμό, τον ιαματικό τουρισμό

Οι προτάσεις μας είναι ανοικτές στον διάλογο με όλους για να διεκδικήσουμε σωστά αυτά που δικαιούμαστε, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους Κιμωλιάτες να ζήσουν και να δημιουργήσουν στο νησί μας.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία πιστεύει και θα αγωνιστεί γι’ αυτό ώστε ο Δήμος Κιμώλου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν οι νέοι και οι νέες μας το μέλλον τους, να δημιουργήσουν οικογένειες και να ριζώσουν μόνιμα στο νησί μας.

Αυτό που χρειάζονται οι νέοι μας σήμερα είναι να γίνουν έργα υποδομής που να τους εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας και το σπουδαιότερο να τους εμπιστευτούμε.

Οι νέοι έχουν τη ζωή μπροστά τους, αυτοί θα καθορίσουν το μέλλον τους. Γι’ αυτό ζητούμε την άποψη και τη γνώμη τους για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους και την Κίμωλο.



Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Το φετινό καλοκαίρι είχαμε μεγάλη αύξηση του τουρισμού. Οι υποδομές μας όμως δεν καλύπτουν τις ανάγκες των επισκεπτών και αν αυτό συνεχιστεί θα έχουμε αρνητικά αποτελέσματα. Πρέπει να κρατήσουμε όλο αυτό τον κόσμο.

· Η κατασκευή αποδυτηρίων-ντους και αποχωρητηρίων με δεξαμενή νερού και στεγανό βόθρο αρχικά στις παραλίες Αλυκή, Μπονάτσα, Πράσσα, είναι πλέον επιβεβλημένο.

· Η δημιουργία οργανωμένου κάμπινγκ για την εξυπηρέτηση των τουριστών με τις σκηνές και τα τροχόσπιτά για πολλούς λόγους επιβάλλεται.

Ο σημαντικότερος εκ των οποίων είναι το ζήτημα της υγιεινής διαμονής κατ’ αρχήν των ιδίων, των λουομένων και των περιοίκων.

· Η αξιοποίηση των Ιαματικών λουτρών των Πρασσών και η ένταξη τους στο πρόγραμμα ιαματικού τουρισμού είναι απαραίτητο. Είναι απαράδεκτο τα Ιαματικά Λουτρά των Πρασσών να είναι κλειδωμένα και ο κοινοτάρχης να μην ξέρει ποιος έχει τα κλειδιά.

· Το φετινό καλοκαίρι έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η Κίμωλος και στην προσέλκυση του θαλάσσιου τουρισμού. Εκατοντάδες ιστιοπλοϊκά και κότερα πέρασαν από κάθε λιμανάκι του νησιού μας. Οι επιβάτες τους θαύμασαν και απόλαυσαν τις φυσικές ομορφιές της Κιμώλου. Ωστόσο η έλλειψη μέσων πρόσβασης και ελλιμενισμού δεν επέτρεψαν στα περισσότερα από αυτά να «δέσουν» ώστε οι χιλιάδες τουρίστες να «πατήσουν» τη στεριά του νησιού μας, να επισκεφθούν τις ταβέρνες μας, τα αξιοθέατα, τα μουσεία μας. Να ανεφοδιαστούν, να κάνουν τις προμήθειες τους από τους επαγγελματίες μας.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία πιστεύει και θα αγωνιστεί ώστε:

1. Να γίνουν οι μελέτες συντήρησης και επέκτασης των μόλων που υπάρχουν σε κάθε σημείο (Ψάθη – Πράσσα – Μαστρά – Αϊ Γιώργη – Φυκιάδα).

2. Να ολοκληρωθούν έργα υποδομής ώστε να μπορεί το κάθε σκάφος εύκολα να πάρει νερό – ρεύμα – πετρέλαιο – προμήθειες.



Τα έργα αυτά θα πολλαπλασιάσουν τους επισκέπτες – τουρίστες με μεγάλη οικονομική δύναμη, με άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση του εισοδήματος των επαγγελματιών του νησιού μας, την σημαντική τόνωση των εσόδων του Δήμου Κιμώλου και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Για την Ενωτική Πρωτοβουλία

Ο Κοινοτικός Σύμβουλος

Αγγελέτος Κανάς

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον των Συμπατριωτών μας που επιμένουν να παράγουν, παρά τις σκληρές συνθήκες, διότι έχει σχέδιο, πρόγραμμα και διάθεση να προτείνει λύσεις και να απαιτήσει την πραγματοποίησή τους.
Δύναμή μας σε αυτήν την προσπάθεια, η αγάπη και η θέληση του κάθε έναν από εσάς.
 
Top