ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΩΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΦΑΓΟΣ" ΓΙΑ Ν'ΑΡΠΑΞΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ-ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ Ν'ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ...ΨΙΛΕΣ!
Αναγνώστες του ιστολογίου που ήταν ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ των γεγονότων,μας επισημαίνουν πως 3 μέρες πριν,ο Υποψήφιος του Λαος για την Περιφέρεια Αττικής (δημοσίευμα αριστερά) πήγε να κάνει "περιοδεία" στην Πλατεία Βικτωριάς,που......
είναι μία από τις περιοχές που πλήττονται ιδιαίτερα από τα προβλήματα της λαθρομετανάστευσης,το παρεμπόριο,την εγκληματικότητα κλπ.
Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά,με τα ελάχιστα κομματόσκυλα του Λαος να κάνουν τη βόλτα τους,ξαφνικά ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ",ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!!

Κύριο σημείο "αντιπαράθεσης" ήταν το ΔΝΤ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ "ΕΛΟΥΣΑΝ" ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΠΡΟΔΟΤΗ","ΔΩΣΙΛΟΓΕ" ΚΛΠ.
Επίσης,τον ειρωνεύονταν με το γνωστό του υποκοριστικό,ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ,ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ!
ΑΡΧΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΝ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ'ΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!

Επιτέλους,ο κόσμος αρχίζει να ξυπνάει και ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!
Γι'αυτό και τις τελευταίες μέρες ο συγκεκριμένος υποψήφιος βρίσκεται σε ΑΚΡΑΤΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ με συνεχείς επιθέσεις και ύβρεις εναντίον μας,ενώ μας ενημέρωσαν πως σήμερα,στην εκπομπή του στο Τηλε-Αστυ,ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΙΔΕΡΗ,ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ!

Αυτά είναι τα συμπτώματα της εκδούλευσης πατριωτισμού και εξαπάτησης του κόσμου,που όμως δεν μασάει πλέον κουτόχορτο και δεν περιμένει ούτε "μεταναστοφάγους" ούτε..."τζαμιοφάγους":ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!
ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ:ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ,ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!

ΚΑΠΟΙΟΙ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ:Ε ΛΟΙΠΟΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ! 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/10/blog-post_7884.html
 
Top