Σε απόσταση αναπνοής ο Δημαράς από τον Σγουρό.
Τέταρτος ο Κικίλιας, μετά τον Μητρόπουλο! 
Στο 50% η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ 
και στο 25% της ΝΔ.
Τι ποσοστά παίρνει ο καθένας...
Από τον Στάθη Παλαιολόγο


Ευρήματα - σοκ περιλαμβάνει, σύμφωνα με αξιόπιστες και αποκλειστικέςπληροφορίες μου, η τελευταία κρυφή κυλιόμενη δημοσκόπηση που έφθασε σε κομματικό επιτελείο για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ένα μήνα πριν από τις κάλπες, το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είναι μικρό, η συσπείρωση των κομμάτων πολύ χαμηλή και η αποχή προβλέπεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Πιο σοκαριστικά είναι τα ποσοστά που με βάση αυτά τα στοιχεία συγκεντρώνουν, αυτή τη στιγμή, οι βασικοί υποψήφιοι για την Περιφέρεια Αττικής. 
Κατά τις πληροφορίες, λοιπόν, στο κρυφό αυτό γκάλοπ ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚΓιάννης Σγουρός συγκεντρώνει περίπου 21% ενώ...
 η συσπείρωση του κυβερνώντος κόμματος κινείται γύρω στο 50%. Δηλαδή πολύ χαμηλά.
Δεύτερος έρχεται ο Γιάννης Δημαράς με ποσοστό γύρω στο 17%. Δηλαδή σε απόσταση αναπνοής.
Η έκπληξη βρίσκεται στο τρίτο πρόσωπο που είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 11%.
Ο υποψήφιος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας στο γκάλοπ αυτό έρχεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τέταρτος (!) με ποσοστό της τάξης του 9% ενώ η συσπείρωση της ΝΔ βρίσκεται σε τραγικά επίπεδα, μόλις στο 25%. Και ακολουθεί λίγο πιο πίσω ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης. 
Κυλιόμενες δημοσκοπήσεις τα κόμματα κάνουν συνέχεια και εφόσον οι τάσεις αυτές συνεχιστούν η εκλογική αναμέτρηση μπορεί να αποδειχθεί εντελώς απρόβλεπτη.Είναι πάντως βέβαιο ότι στο διάστημα που απομένει μέχρι την 7η Νοεμβρίου θα δοθούν σκληρές μάχες από όλες τις πλευρές...
 
Top