Ο Υποψήφιος Δήμαρχος  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ -ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, κ. Λουκάς Τζανής.


Σε ανοικτή συγκέντρωση στα εγκαίνια του Εκλογικού  Κέντρου που βρίσκεται επί των οδών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ & ΦΑΝΑΡΙΟΥ 3,  στα ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ  του Κερατσινίου,  μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο ανεξάρτητος  υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής.
Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους έδωσαν βροντερό παρόν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Τζανή Λουκά  σε ένα χώρο που είχε γεμίσει ασφυχτικά..

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε πως έξω από το εκλογικό κέντρο παρότι την σιγανή  βροχή σχεδόν 1000 άτομα παρακολούθησαν την ομιλία του Λουκά Τζανή και την  παρουσιάση του ψηφοδελτίου του.!
Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Σταύρος Λιλόγλου, με τον υποψήφιο Δήμαρχο  κ. Λουκά Τζανή, μαζί με τον οικονομολόγο κ. Μήνα Λάλο και τον αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού κ. Άγγελο Παρσαλή.


Απλός, όπως πάντα, χωρίς γραμμένους και στερεότυπους λόγους, ο Λουκάς Τζανής απευθύνθηκε στους πολίτες του ενοποιημένου Δήμου εξηγώντας τους πώς μπορεί να λύσει τα καθημερινά τους προβλήματα και να δώσει νέα πνοή και ελπίδα στις υποβαθμισμένες  γειτονιές της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου που υποφέρουν κυριολεκτικά.
Χωρίς  στερεότυπα και κομματικά καλούπια, ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα ουσίας που σκοπεύει να κάνει για να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι θα δώσει εξίσου βαρύτητα και στους δύο Δήμους που συνενώνονται, σε αντίθεση με τις προθέσεις άλλων υποψηφίων...
Τόνισε μεταξύ άλλων, ότι όλες οι προσπάθειες και οι αγώνες για προσφορά στη τοπική αυτοδιοίκηση αποβλέπουν σε ένα και μοναδικό στόχο, ένα καλύτερο αύριο για τη νεολαία. 


Σημείωσε επίσης, ότι η πεμπτουσία της πολιτικής είναι η δημιουργία ιδανικών συνθηκών για τις επόμενες γενιές και ο σεβασμός στην Τρίτη Ηλικία.. 


Τέλος, έδωσε την υπόσχεση ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού « ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ» έχει βασιστεί στις ανάγκες της νέας γενιάς και περιέχει συγκεκριμένες δράσεις και έργα που θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές, πολιτιστικές και πάνω από όλα εκπαιδευτικές ανάγκες των νέων. 


Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο δημοφιλής πολιτικός και π. Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Κανέλλος Λάλος , ο οποίος και έγινε θερμά αποδεκτός από τους παρευρισκόμενους.
Ο π. Βουλευτής Β΄ Πειραιά, κ. Κανέλλος Λάλος, παρακολουθεί την παρουσίαση του ψηφοδελτίου.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
 
Top