Ο υποψήφιος Δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, κ. Λουκάς Τζανής

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, με μεγάλο πάθος και παλμό, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο νίκης ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος , Λουκάς Τζανής.
Σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις  που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην πλατεία Λαού, οι πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας έστειλαν με την παρουσία τους μήνυμα ισχυρής νίκης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Παρόντες, ο υποψήφιος  αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Αρης Σπίνος,  ο υποψήφιος  Περιφερειακός σύμβουλος, Μιχάλης Ψαρούδης με τον συνδυασμό «Αττική». Παρευρέθηκαν επίσης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι όλων των συνδυασμών. Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο Νίκος Γαλανός, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό «Άρμα Πολιτών». 
Ο δημοφιλής δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου κ. Γιάννης Τσούτσας με το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και π. Βουλευτή Β΄ Πειραιά κ. Κανέλλο Λάλο και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Σταύρος Λιλόγλου
Τη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δημοφιλής πολιτικός και π. Βουλευτής Β' Πειραιά και νυν δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου κ. Κανέλλος Λάλος, ο δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου κ. Γιάννης Τσούτσας, ο επίτιμος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κερατσινίου κ. Σαρανταένας Επαμεινώνδας καθώς και εκπρόσωποι όλων των κοινωνικών φορέων της πόλης.
Χρησιμοποιώντας και πάλι το γνωστό του ύφος,  που διακατέχεται από συναίσθημα και ανθρωπιά αλλά και άμεσο πολιτικό λόγο  ο υποψήφιος δήμαρχος Λουκάς Τζανής αναφέρθηκε στην ίδρυση  του νέου και πρωτοποριακού για τα δημοτικά δεδομένα του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας,συνδυασμού και τις αξιόλογες προσωπικότητες που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο. "Το δυναμικό μας είναι ότι καλύτερο διαθέτει η  πόλη μας" τόνισε με σημασία.
Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο και τους  υποψήφιους που πλαισιώνουν την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ» ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, δήλωσε υπερήφανος για όλους τους παλιούς και νέους συνεργάτες, ενώ τόνισε ότι "αποτελούν έναν συνδυασμό, όπου η αγάπη για την πόλη μας, η εμπειρία, η γνώση, ο νεανικός ενθουσιασμός και η αγωνιστικότητα περισσεύουν".
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου, κ. Σταύρος Λιλόγλου με τον κ. Λουκά Τζανή και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Πάτροκλο Πλατανια.

Είναι το ψηφοδέλτιο, της συνέπειας, της ελπίδας, της νίκης τόνισε ο Λουκάς Τζανής, παρουσιάζοντας με συγκίνηση τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, που έγιναν δεκτοί με θερμά χειροκροτήματα, ενώ κάλεσε τους πολίτες «να μείνουμε μέχρι την τελευταία στιγμή σε θέση μάχης, να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα της νίκης».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ


 
Top