Η Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών του ΣΕΡ μαζί με την Πρωτοβουλία Πολιτών Χαλκηδόνας στη Νίκαια, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας [ΕΟΠ], τον Ποδηλατικό Σύλλογο "Κρόνος", τους FREEDAY Ποδηλάτες, τον Σύλλογο Εργαζομένων Νίκαιας και τον Δήμο Αγ. Ι. Ρέντη, συνδιοργανώνουν την Πρώτη Ποδηλατική Βόλτα Πολιτισμού στον Δήμο Νίκαιας.


Η Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών θα καλύψει όλη τη διαδρομή επιβλέποντας τους συμμετέχοντες για την ασφάλεια τους.


Στην βόλτα μας θα λάβουν μέρος αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας και του αγωνιστικού τμήματος του Συλλόγου "Κρόνος".


Καλούμε όλους όσους θέλουν να μας βοηθήσουν να το κάνουν είτε ως ποδηλάτες, είτε με την παρουσία τους στην γιορτή που θα ακολουθήσει μετά τον τερματισμό.


---


Η Νίκαια είναι η πόλη μας, σε αυτήν ζούμε και προσπαθούμε. Δυστυχώς όμως πολλά από τα σημεία τα οποία βλέπουμε καθημερινά, βρίσκονται σε κακή κατάσταση και θεωρούμε πως αξίζουν κάτι καλύτερο. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε εμείς, μια ανεξάρτητη ομάδα παιδιών κυρίως, να κάνουμε κάτι. Αποφασίσαμε να αναδείξουμε επτά από αυτά, μέσα από μια ποδηλατική βόλτα που θέλουμε να κάνουμε ανάμεσά τους δείχνοντας έτσι και τον τρόπο, αναδεικνύοντας το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς και αναψυχής και ζητώντας, από όλους όσους μπορούν να μας βοηθήσουν, να το κάνουν άμεσα!


Ευχαριστούμε
Γιώργος Βεράνης - halkidona.gr
Τηλ.: 6978 691 657
eMail: info@halkidona.gr


---


Καλούμε όλα τα μέλη της ΟΕΑ του ΣΕΡ να λάβουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση. Επίσης στέλνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους σας από οποιοδήποτε μέρος της Αττικής και αν είστε, είτε είσαστε Ραδιοερασιτέχνες είτε όχι, να έρθετε να στηρίξετε αυτή την πρωτοβουλία των πολιτών. Θέλω να ξέρετε ότι κάθε βοήθειά σας θα είναι σημαντική. Ακόμα θέλω να σας υπενθυμίσω ότι είμαστε υπέρ της διασυλλογικότητας και καλούμε κοντά μας οποιονδήποτε σύλλογο σε οποιονδήποτε τομέα και αν δραστηριοποιήτε.


Ευχαριστώ
Τάκης Ναυπλιώτης - Εφορος Ο.Ε.Α. Σ.Ε.Ρ. - SW1MQJ
Τηλ.: 6987 722 707


---


Σας περιμένουμε, ακόμα και αν δεν έχετε ποδήλατο, να μας δώσετε δύναμη και να διασκεδάσετε μαζί μας!


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
 
Top