Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Πέτρος Μαντούβαλος και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Σταύρος Λιλόγλου.


Ο φιλοπρόοδος και δραστήριος Σύνδεσμος των Απανταχού Κιμωλίων «Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ» τέλεσε Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό και Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιά για την γιορτή της Κιμωλιάτισσας Οσίας Μεθοδίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου.


Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε άρτος, λουλούδια με εικόνισμα της Οσίας Μεθοδίας, τοπικά γλυκίσματα της Κιμώλου και ακολούθησε δεξίωση στα γραφεία του Συνδέσμου.
Κατά τη διάρκεια της Δεξίωσης απονεμήθηκε πλακέτα και έπαινος στον Σεβασμιότατο κ.κ Δωρόθεο για την μεγάλη Κοινωνική, Πνευματική και Χριστιανική Προσφορά του.


Γέμισε η Εκκλησία πιστούς που προσήλθαν να τιμήσουν τη μνήμη της Οσίας, Άγια λείψανα της οποίας φυλάσσονται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, και να πάρουν την ευλογία της.
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Βουλευτή κ. Τάσο Νεράντζη, τους Υποψήφιους Δημάρχους, κ.κ Πέτρο Μαντούβαλο του Πειραιά, Λουκά Τζανή του Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Κούλη Βρεττάκο της Νίκαιας - Ρέντη, τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ Σταύρο Λιλόγλου, Ελευθερίου Ελπίδα, Γιώργο Κλαδάκη, Γιάννη Μαστρονικόλα, Πέτρο Πελεκάνο, τον πρώην Γενικό της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρη Κρητικό, τον Αντιπρόεδρο των Υδραίων κ. Γιώργο Μουνδρέα και τον Παναγιώτη Μπιλίνη του ΔΗΚΚΙ.


Συγχαρητήρια στο δραστήριο προεδρείο του Συνδέσμου και κυρίως στον Πρόεδρο κ. Γιάννη Βεντούρη και τη Γενική Γραμματέα κ. Μαρία Λογοθέτη.
 
Top