Υποψήφιος Δήμαρχος
Πατίδης Ηλίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ




Η επίσκεψη του κινέζου πρωθυπουργού στον Πειραιά και οι «πανηγυρισμοί» που την ακολούθησαν επιβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως το φιλέτο της παραλιακής ζώνης είναι έτοιμο να ξεπουληθεί στο μεγάλο κεφάλαιο.
Επιβεβαιώνεται η Λαϊκή Συσπείρωση και οι κομμουνιστές, που χρόνια προειδοποιούσαν το λαό για την παραπάνω εξέλιξη.
Κυβέρνηση-ΟΛΠ-COSCO ετοιμάζουν τη δημιουργία ναυτιλιακού κέντρου από τη μία (με μαρίνες, ξενοδοχεία κλπ. στην περιοχή των Λιπασμάτων) και χώρους αποθήκευσης των container από την άλλη (το κομμάτι που ανήκει στο Πέραμα), με σύνδεση με το Θριάσιο πεδίο για τη δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου.
Υλοποιούνται οι σχεδιασμοί του κεφαλαίου ο Πειραιάς να γίνει διεθνής κόμβος μεταφοράς εμπορευμάτων και κέντρο της θαλάσσιας κρουαζιέρας στη Μεσόγειο. Γι’ αυτό οι πανηγυρισμοί των εφοπλιστών, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Γιατί αυγαταίνουν τα κέρδη τους, όταν ο λαός μας θα αποκλειστεί από την πρόσβαση στη θάλασσα και θα χάσει άλλη μια ελεύθερη έκταση που πρέπει να αξιοποιηθεί υπέρ του. Γίνεται ό, τι και στο Ελληνικό.
Αποκαλύπτονται τα ψέματα των δημοτικών κινήσεων του Μελά (ΝΔ), του Χρυσού (ΠΑΣΟΚ) και του Τζανή (ΠΑΣΟΚ/ΣΥΝ). Γνωρίζουν τα σχέδια και τα κρύβουν από το λαό. Είναι υπέρ της παράδοσης της περιοχής στο κεφάλαιο, με το κάλπικο επιχείρημα να γίνουν θέσεις εργασίας, δηλαδή εργάτες με άθλιους μισθούς και χωρίς δικαιώματα, όπως είναι σήμερα δυστυχώς οι υπάλληλοι της COSCO. Λες και η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για Νοσοκομείο Παίδων στα Λιπάσματα, πάρκα, πράσινο, γήπεδα και θέατρα δεν θα έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας (γιατροί, νοσοκόμοι, φύλακες, εργάτες, συντηρητές κλπ…). Γι’ αυτό το λόγο οι επιχειρηματίες στηρίζουν τις άλλες δημοτικές κινήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (π.χ. ο γνωστός πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Μίχαλος ήταν στην προεκλογική συγκέντρωση του Χρυσού).
Δράση τώρα να μην χαθεί η παραλία. Είναι επιτακτική ανάγκη στις 7 Νοέμβρη ο λαός του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας και του Περάματος να στείλει στο 2ο γύρο τη Λαϊκή Συσπείρωση. Για να μπει φρένο στα σχέδια του κεφαλαίου και να κερδιθεί η παραλία. Τα επιχειρηματικά συμφέροντα το γνωρίζουν και ανησυχούν. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια.
Το Γραφείο Τύπου




ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣ: Αγαπητοί σύντροφοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.... συγνώμη αλλά έχετε κάνει κάποιο "λάθος"........Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ!
Είναι ο μοναδικός ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος που μετέχει στις εκλογές για την διεκδίκηση του ενοποιημένου δήμου ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και το ψηφοδέλτιο του είναι πολυσυλλεκτικό όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλους τους ανεξάρτητους συνδυασμούς.
Ωστόσο εμείς πρώτοι εδώ σε αυτό το blog έχουμε στηλιτεύσει τις πρακτικές των διορισμών των συγγενών της δημοτικής αρχής , καθώς και την πρόσκληση του πρόεδρου των βιομηχάνων στο Κερατσίνι, από το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ...
Είναι θετικό το, ότι έχετε και εσείς προτάσεις για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης...χωρίς όμως βέβαια...να  μας λέτε τον τρόπο υλοποίησης τους....κατά την πάγια τακτική του κόμματος σας...
Από την άλλη όμως  μόνο ο κ. Τζανής και η δημοτική κίνηση πολιτών "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ"  έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης και τις έχουν ήδη γνωστοποιήσει στους δημότες.
Και αυτοί θα αποφασίσουν τι θα επιλέξουν...τις αοριστολογίες και τα ευχολόγια ή την πραγματικότητα...
Φιλικά και με σεβασμό
"Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ"
 
Top