Γράφει η Ιδεοπηγή

Μας κατήγγειλαν σοβαροί άνθρωποι απ’ το δήμο Ρέντη ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου που στηρίχτηκε από τη ΝΔ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές μαζί με δύο τουλάχιστον εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του θα.....

συμμετέχουν στο συνδυασμό του νυν δημάρχου και θα κατέλθουν μαζί του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, για τον ενοποιημένο δήμο Νίκαιας-Ρέντη, σημειωτέο είναι ότι ο νυν δήμαρχος προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε στηριχτεί απ’ το ΠΑΣΟΚ.
Άλλοι δύο δημοτικοί σύμβουλοι του ίδιου συνδυασμού θα συνεργαστούν με άλλο υποψήφιο για τον ίδιο ενοποιημένο δήμο που προέρχεται απ’ την αριστερά και παλιότερα στηριζόταν από το ΠΑΣΟΚ.
Όλοι οι προαναφερόμενοι σύμβουλοι ανήκουν κατά δήλωσή τους στη ΝΔ και μάλιστα ο αρχηγός του συνδυασμού είναι στενός συνεργάτης βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Πειραιά.
Αυτό σημαίνει ότι στο δήμο Ρέντη δεν θα υπάρχει μέχρι τον Ιανουάριο αξιωματική αντιπολίτευση.
Αξίζει ακόμη να σημειώσω ότι υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος για τον ενοποιημένο δήμο που κατεβαίνει με το χρίσμα της ΝΔ. Φυσικά οι εκλεγέντες με τη βοήθεια της ΝΔ σύμβουλοι δεν θα είναι υποψήφιοι με τον εκλεκτό του κόμματος αλλά με δύο αντιπάλους του που προέρχονται απ’ την αριστερά.
Τέτοιους ΝεοΔημοκράτες να τους χαίρεται η ΝΔ.
 
Top