ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις στη Μητρόπολη, το Δημαρχείο και το Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας

‎"Ερχόμαστε στο δήμο για να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ"
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ .Ι .Ρέντη κ. Κούλης Βρεττάκος την Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στη Μητρόπολη Νίκαιας, το Δημαρχείο του Δήμου Νίκαιας και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας.
Ο κ. Βρεττάκος με αφορμή τις επισκέψεις του έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.
Τρίτη 28/9          

Για την Μητρόπολη:

«Ευχαρίστησα το Μητροπολίτη Νικαίας για τις ευχές σε εμένα και στους συνεργάτες μου υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τον διαβεβαίωσα οτι η συνεργασία μας, εκκλησίας και δήμου, θα είναι άψογη»

Για τους εργαζομένους στο Δημαρχείο Νικαίας:

«Σήμερα διαπίστωσα για άλλη μια φορά την κατάθλιψη που υπάρχει στο Δημαρχείο της Πόλης μας. Αντίκρισα την αγωνία των υπαλλήλων αν θα πληρωθούν τον επόμενο μήνα και μίλησα μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στην κατάθλιψη αυτή, εμείς απαντάμε με Ελπίδα. 
Υπεύθυνα και με πραγματικό, υλοποιήσιμο πρόγραμμα, δεσμευόμαστε πως  προτεραιότητα μας είναι να λύσουμε τα προβλήματα αυτά. Θέλουμε έναν Δήμο χαρούμενο που ο πολίτης θα χαίρεται να συνεργάζεται και ο υπάλληλος θα χαίρετε να εργάζεται.
Πρώτο μέλημα μας λοιπόν θα είναι η Καταβολή όλων των δεδουλευμένων των εργαζομένων στην ώρα τους, ο σωστός καταμερισμός των θέσεων βάσει αντικειμενικών κριτηρίων καθώς και μια φιλική διοίκηση που θα ακούει τα προβλήματα και θα δίνει λύσεις.
Απο την άλλη όμως δε θα ανεχθούμε ως Δημοτική Αρχή αλλά και ως πολίτες αυτού του Δήμου φαινόμενα μια παλιάς Δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας που η κοινωνία καταγγέλει και καταδικάζει ,ιδιέταιρα στους δύσκολους καιρούς της κρίσης που ζούμε σήμερα.
Στέλνουμε σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ερχόμαστε στο δήμο για να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους».
Τετάρτη 29/9

Για το κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας:

 «Το κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας είναι ένα από τα βασικότερα και ιστορικότερα νοσοκομεία ολόκληρου του λεκανοπεδίου Αττικής.
Συνομιλώντας σήμερα με το διοικητή του νοσοκομείου άλλα και με τους γιατρούς και τους ασθενείς, ενημερώθηκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.
Η πολιτεία θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερο βάρος στον τομέα της υγείας και το ΕΣΥ.
Ο τομέας της υγείας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.
 Έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα για το ρόλο που θα παίξει ο Δήμος μας στην υγεία, το οποίο θα παρουσιάσουμε μαζί με το συνολικό μας σχέδιο για το Δήμο.
 Μία από τις προτάσεις μας θα είναι ο γιατρός της γειτονιάς ο οποίος θα είναι ο πρώτος αποδέκτης των προβλημάτων υγείας των κατοίκων της.
Επίσης με δράσεις μας θα κάνουμε πιο εύκολη την πρόσβαση στο νοσοκομείο της Νίκαιας.
Κεντρική μας ιδέα, που θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση είναι η δημιουργία υπόγειου πάρκινγκ με χρήματα που θα απορροφηθούν από συγκεκριμένο κωδικό του ΥΠΕΧΩΔΕ ενώ η δημοτική συγκοινωνία θα ενώνει τις γειτονιές της Νίκαιας και του Ρέντη με το κρατικό Νοσοκομείο.
Αναβαθμίζουμε την υγεία με καινοτόμες δράσεις και με συγκεκριμένο σχέδιο δίνουμε ζωή στις γειτονιές μας». 
 
Top