Για το Ισραήλ, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League κόντρα στη Μακάμπι, αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού το πρωί της Τετάρτης. Κανείς από τους Πειραιώτες δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την αναχώρηση της ομάδας.




Ο Ολυμπιακός αναχώρησε με πτήση τσάρτερ και αναμένεται να βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ben Gurion» γύρο στις 12.30,

Στην αποστολή μετέχουν οι: Νικοπολίδης, Μέγερι, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ντουντού (θα ενσωματωθεί στην αποστολή στο Τελ Αβίβ), Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ.

Η συνέντευξη Τύπου του Εβαλντ Λίνεν θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στο στάδιο Μπλούμφιλντ, όπου θα γίνει και ο αγώνας, ενώ μισή ώρα αργότερα θα αρχίσει η προπόνηση των "ερυθρολεύκων".

Ο προπονητής της Μακάμπι, Γιόσεφ Μιζράχι, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο στις 18:00 στο στάδιο Μπλούμφιλντ, ενώ η προπόνηση της ισραηλινής ομάδας θα γίνει στις 18:30, στο προπονητικό κέντρο της.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί από το Τελ Αβίβ μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και αναμένεται στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.
 
Top