Μα είναι ο ορισμός της παράνοιας! Ένα μνημόνιο ακραιφνούς τεχνοκρατικού σχεδιασμού (έτσι δεν πλασσαρίστηκε;) που ευαγγελίζεται λύση στο δημοσιονομικό πρόβλημα και την ελλειματική λειτουργία του Ελληνικού κράτους, έγινε αντικείμενο μελέτης και αξιολόγησης από περσόνες τύπου .σελήνης! Δηλαδή όχι μόνο ψήφισαν ένα πόνημα το οποίο δεν είχαν διαβάσει ολόκληρο όπως αποκαλύφθηκε μετέπειτα.
Όχι μόνο απαιτούσε εκτενή....

οικονομική γνώση ΟΧΙ μόνο θεωρητικής κατάρτησης. Όχι μόνο απαιτούσε ΕΜΠΕΙΡΙΑ διαχείρισης, διοίκησης σε πραγματικές συνθήκες και καταξίωσης σε ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ λύσεις διαχείρισης εταιρικών κρίσεων.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΣΕ ακαδημαϊκή θέση στο αντικείμενο, αλλά συμβολή καταξιωμένων ΕΛΛΗΝΩΝ επιστημόνων. Καταξιωμένων από το παγκόσμιο επιχειρηματικό γίγνεσθαι και όχι από .δημόσιες σφηκοφωλιές τύπου ΟΤΕ, Εθνικής κλπ.
Ρωτήθηκε π.χ. ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος (ο μοναδικός Έλληνας σε ΔΣ αυτοκινητοβιομηχανίας); Ρωτήθηκαν οι κκ Ιωάννης και Κωνσταντίνος Πετρόπουλος; Ο Σ. Τάκη; Ο Ν. Ποθουλάκης; Οι εκατοντάδες Έλληνες που έχουν καταξιωθεί μέσα από πραγματική, επιτυχημένη δραστηριότητα τα ονόματα των οποίων δε μπορούν να απαριθμηθούν σε ένα άρθρο;
Όχι. Κλήθηκε να κρίνει η Πέμυ Ζούνη, ο Γιάννης Βούρος, οι λοιπές περσόνες μίας κοινωνίας του παρακμιακού θεάματος που κατέκλυσαν τα βουλευτικά έδρανα λόγω ...αναγνωρισιμότητας!
KSIPNISTERE.BLOGSPOT
 
Top