Εντυπωσιακά χαρακτηρίζονται τα αποτελέσματα νέας κρυφής δημοσκόπησης για το Δήμο Πειραιά.

Είναι γεγονός πως ο συνδυασμός του Πέτρου Μαντούβαλου «Πειραιάς Πόλη Θρύλος» έχει δημιουργήσει σημαντικότατο ρεύμα και αρκετοί Πειραιώτες βλέπουν στο πρόσωπό του την ελπίδα για έναν καλύτερο Δήμο.....

Ωστόσο, η νέα σφυγμομέτρηση στο «πόρτο λεόνε» δείχνει πως μεταξύ του Π. Μαντούβαλου και των αντιπάλων του έχει δημιουργηθεί «χάσμα» που κατά πολλούς φαντάζει αγεφύρωτο.

Σίγουρα δεν αποτελεί τετελεσμένο, αλλά είναι γεγονός πως ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και το επιτελείο του εργάζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Ακόμα, στα θετικά λογίζεται πως η υποψηφιότητα του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Θρύλος» ανακοινώθηκε πολύ νωρίτερα από αυτές που θα στηρίξουν οι δύο μεγάλες παρατάξεις, οι οποίες μέχρι σήμερα δεν έχουν επιλέξει τους «εκλεκτούς» τους. Μέχρι να συμβεί αυτό...

Την ίδια ώρα, ακούγεται έντονα ότι «θα κατέβει» εκ νέου ο Παναγιώτης Φασούλας για να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Πειραιά με τις… ευλογίες του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες καθότι τα ποσοστά του στην ίδια δημοσκόπηση δεν τον κολακεύουν, ενώ δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση ποσοστά εν δυνάμει Δημάρχου.
Μάλιστα, η ίδια δημοσκόπηση αντικατοπτρίζει τη δυσαρέσκεια των Πειραιωτών για τη διαχείριση καθημερινών ζητημάτων, όπως η καθαριότητα.

H πλειοψηφία των δημοτών του Πειραιά δεν είναι ικανοποιημένοι από τη διοίκηση του νυν Δημάρχου.

Απαντώντας στην ερώτηση «Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση», οι πολίτες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. σε πολύ μεγάλο ποσοστό!

Για να γίνει κατανοητή η ισχύς του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Θρύλος», πολλοί εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι που πρόσκεινται στη Ν.Δ. σκέφτονται να μην θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα στο Δήμο, λόγω… Μαντούβαλου, φοβούμενοι πανωλεθρία!

Όπως γίνεται αντιληπτό, αέρας στα πανιά του… πλοίου «Πειραιάς Πόλη Θρύλος».
dimotikosafari
 
Top