Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή Γενική Συνέλευση των μετόχων όπου θα έπαιρνε επίσημο χαρακτήρα η αγορά της ΠΑΕ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η αναβολή...




... δεν έγινε λόγω κάποια διαφωνίας ή γιατί άλλαξε κάτι, απλώς είναι κάποια "γραφειοκρατικά" ζητήματα που χρειάζονται χρόνο.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, το γεγονός ότι αναβλήθηκε η ΓΣ δεν σημαίνουν ότι "παγώνουν" οι εξελίξεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ την Τρίτη, τα μεταγραφικά ζητήματα θα πάρουν τον δρόμο τους όταν ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία, ωστόσο η αναβολή δεν προκαλεί ανησυχία, αφού οι κινήσεις γίνονται και θα επισημοποιηθούν όταν γίνει η Γενική Συνέλευση.

Μία από αυτές τις κινήσεις είναι και ο Μπενάρντ Κουμορτζί, για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Πανιώνιο για την απόκτησή του.

Χωρίς Πάρντο στο Μόναχο

Σε αυτή δεν είναι ο Ούρκο Πάρντο, ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η υπόθεση φαίνεται να "παγώνει" λόγω της διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, μια διαφορά που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει θέμα και οι "ερυθρόλευκοι" να τρέχουν για την απόκτηση γκολκίπερ. Ιδωμεν...

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 26 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Ρ. Μπράβο, Βάντερσον, Ντάρμπισιρ, Επστάιν, Φετφατζίδης, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κρητικός, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Μέγιερι, Μιραλάς, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Νικοπολίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρουγκάλας, Ντιόγκο, Ντουντού, Σοϊλέδης, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης και Ζαϊρί.

http://www.contra.gr

 
Top