Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΕΣ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ!!!


Ο π. βουλευτής Κανέλος Λάλος που διεκδικεί το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στον ενοποιημένο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, σχετικά με τις αυθαίρετες κατασκευές που έχουν λάβει χώρα στο δημοτικό πάρκο «ΠΡΕΣΣΟΦ» στο Κερατσίνι , οι οποίες καταγγέλθηκαν από την πρώτη στιγμή από τις ιστοσελίδες 7news.gr και neakeratsiniou.blogspot.com , μας απέστειλε την εξής δήλωση:


"Αμέσως μόλις ενημερώθηκα για τις αυθαίρετες κατασκευές που έλαβαν χώρα στο δημοτικό πάρκο «ΠΡΕΣΣΟΦ», επισκέφτηκα τον χώρο ,όπου διαπίστωσα αυτοπροσώπως τα καταγγελλόμενα.

Πράγματι στον χώρο του πάρκου ΠΡΕΣΣΟΦ και συγκεκριμένα στην παιδική χαρά, η οποία βρίσκεται μπροστά από την καφετερία, λαμβάνουν χώρα εργασίες για τις οποίες χρησιμοποιούνται όγκοι τσιμέντου, καθώς και έχουν αφαιρεθεί όργανα της παιδικής χαράς, και έχει δημιουργηθεί το «παγοδρόμιο».

Αμέσως επικοινώνησα τόσο με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κερατσινίου, όσο και με την Υπηρεσία Πρασίνου, οι υπεύθυνοι των οποίων με διαβεβαιώσαν ότι έχουν πλήρη αγνοία του περιστατικού και ότι ουδέποτε έδωσαν σχετική άδεια για αυτές τις εργασίες.

Επίσης ΔΕΝ υπάρχει ούτε η σχετική άδεια που θα έπρεπε να υπάρχει από την πολεοδομία για αυτές τις εργασίες.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτές τις ενέργειες διότι αφενός στερούνται νομιμότητας και αφετέρου αφαιρεθήκαν όργανα της παιδικής χαράς στα οποία οι δημότες είχαν δωρεάν πρόσβαση στην χρήση τους, για τα παιδιά τους.

Επίσης διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το ότι ο χώρος του «παγοδρομίου» , θα διατίθεται δωρεάν προς τους δημότες και δεν τους ζητηθεί αργότερα χρηματικό αντίτιμο για την χρησιμοποίηση του.

Επιπροσθέτως διαφωνώ πλήρως, στην τσιμεντοποίηση των χωρών του πάρκου διότι όταν κατασκευάστηκε, σκοπίμως είχαν διατεθεί χώροι, χωρίς την χρήση τσιμέντου για να έχουν οι δημότες άμεση πρόσβαση στο φυσικό περιβάλλοντα χώρο του πάρκου, το οποίο αποτελεί έναν φυσικό πνεύμονα για την πόλη μας..

Σε κάθε περίπτωση το πάρκο κατασκευάστηκε αποκλειστικά και μόνο για την χρήση του από τους πολίτες του δήμου μας και δεσμεύομαι ότι θα προβώ σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί αυτό.

Βλέποντας όλες αυτές τις αυθαιρεσίες , να πραγματοποιούνται, τουλάχιστον με την ανοχή της δημοτικής αρχής, γεννάται το ερώτημα, ποιος τελικά διοικεί τον δήμο Κερατσινίου;;;

Δυστυχώς η δημοτική αρχή του Φώτη Μελά ακόμη μια φορά απογοήτευσε τους δημότες του Κερατσινίου και πρέπει οι πολίτες να την τιμωρήσουν με την ψήφο τους, στις εκλογές του Νοεμβρίου".

Με τιμή

ΚΑΝΕΛΟΣ ΛΑΛΟΣ

π. ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣ:

Έπειτα από την ανάρτηση της δήλωσης-καταγγελίας του κ. Κανέλου Λάλου στην σελίδα μας, επικοινώνησε με τον κ. Λάλο ο Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης αθλητισμού του δήμου Κερατσινίου κ. Γαβαλάς Λ. και διαβεβαίωσε τον κ. Λάλο ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει δώσει προφορική άδεια για τις εργασίες που γίνονται στο πάρκο "ΠΡΕΣΣΟΦ". Ως εκ τούτου ο κ. Λάλος μας έστειλε την διόρθωση που δημοσιεύουμε τώρα.

Το ερώτημα όμως που εκθέτει ανεπανόρθωτα την δημοτική αρχή, όπως εύστοχα το θέτει ο κ. Λάλος, είναι:

ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ;;;;

Τα συμπεράσματα δικά σας...

 
Top