Ενα καινουριο προβλημα που τεινει να γινει μαστιγα και ενοψιν των περικοπων και των μετρων αναδυεται στην περιοχη μας.Κεραιες κινητης τηλ. ονομαζετε και το ''δελεαρ'' της αμοιβης για την εγκατασταση τους ειναι αρκετα μεγαλο αφου ξεκινα απο 20.000ευρω το χρονο και ειναι και διαπραγματευσιμο. Δεν μας πειραζει η ακτινοβολια δεν μας πειραζει τιποτα αρκει να βαλουμε στην τσεπη το χρημα. Ετσι και μαλιστα 2 τετοιες κεραιες ξεφυτρωσαν στην οδο Λαμιας στο παρκο Σελεπιτσαρι διπλα απο το νηπιαγωγειο το σχολειο. τις παιδικες χαρες και το παρκο. Αραγε τοσο χαζος ειναι ο Δημος που τοσα χρονια δεν εβαλε 1 και 2 τετοιες κεραιουλες και να εχει και παγια εσοδα? θα μπορουσε? Φυσικα και οχι. Πως λυνετε το προβλημα που εκτος των αλλων ειναι και χρονοβορες αυτες οι διαδικασιες μια και καλη?
Με το να κανει κυριοι αρμοδιοι ο Δημος μηνυση και να κινηθει κατα των ιδιωτων αρχικα επιβαλλοντας μεγαλα χρηματικα προστιμα και με την αρωγη φυσικα και των αρμοδιων υπηρεσιων (πολεοδομιας κλπ).

Ευχομαι καποιοι να δειξουν την αναλογη ευαισθησια που ειναι και η δουλεια τους αλλωστε και να μην αφησουν παλι τους απλους πολιτες να βγαλουν τα καστανα απο την φωτια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Top