Oι...μαθουσάλες της δημοσιογραφίας βγαίνουν και μιλάνε για την ανωνυμία των blogs. Λένε λοιπόν ότι δεν γίνεται ο δημοσιογράφος να είναι κουκουλοφόρος της ενημέρωσης(το έγραψε ο Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος). Ωραία αυτό τι σχέση έχει με τα blogs; Ποιος σας είπε ότι τα blogs στο σύνολο τους τα έχουν ...δημοσιοκάφροι;

Από την άλλη τι με νοιάζει εμένα ρε συ Μπαρτζινόπουλε αν θα μου πεις το όνομα σου όταν ξέρω ότι δεν μου λες την αλήθεια; Μου έγραψες ποτέ ότι τα διόδια ακρίβυναν λίγο πριν τις εκλογές επειδή υπήρχε η διαπλοκή Σουφλιά με Μπόμπολα; ΌΧΙ. Άρα να την χέσω την επωνυμία σου.

Εμείς που το γράφουμε είναι συκοφαντικό ή μηνύσιμο; ΌΧΙ. Άρα τι σε κόφτει αν θα βάλουμε ή ...


όχι το όνομα μας.
Εσύ που βάζεις το όνομα σου ρε Μπαρτζινόπουλε για πες μας ποια ήταν η μεγαλύτερη αποκάλυψη που έκανες το τελευταίο διάστημα από την εφημερίδα του Μπόμπολα; Κάτι άρθρα γράφεις και μέχρι εκεί. Αυτό είναι όλο. Ε, και; Αυτό θεωρείται παρέμβαση στην εξουσία ή στην πολιτική ζωή του τόπου; Κούρασε πια όλο αυτό το παραμύθι και ο κόσμος θέλει να λέμε όλοι μας αλήθειες. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ποιος είναι από πίσω και ποιος γράφει. Αρκεί να μην τους λες ψέμματα. Εσείς οι δημοσιογράφοι θεωρείται ότι ο κόσμος θέλει να ξέρει ποιοι είναι από πίσω από κάθε blog. Μόνο οι επώνυμοι ενδιαφέρονται και κανένας άλλος. Και όσοι θίγονται από τα γραφόμενα. Ποιος έχει πάρει τις περισσότερες μηνύσεις και αγωγές; Τα ΜΜΕ ή τα blogs;
Η μεγαλύτερη συκοφαντική επίθεση τα τελευταία χρόνια έγινε από blog ή από portal; Για συγκεκριμένες περιπτώσεις μιλάμε. Οπότε ρουφήξτε τα αυγά σας.

Εμείς για εμάς μπορούμε να μιλήσουμε και να διαβεβαιώσουμε ότι θα είναι σπάνιες οι φορές που κάποιος συκοφαντήθηκε αλλά θα έγινε χωρίς δόλο και μόλις μας ενημέρωσε η ανάρτηση θα αποσύρθηκε. Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι και δόλος δεν υπάρχει, ούτε εμμονή αλλά κια καλή συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους. Ενώ στις εφημερίδες σας άντε να περιμένεις μια εβδομάδα την Κυριακάτικη για να σε αποκαταστήσει.

 
Top