Δριμύτατη κριτική άσκησε στον Δήμαρχο Κερατσινίου Φώτη Μελά ο πρώην βουλευτής κ. Κανέλλος Λάλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε έγκριτη εφημερίδα του Πειραιά και δήλωσε πανέτοιμος να διεκδικήσει την υποψηφιότητα ως δήμαρχου του ενοποιημένου δήμου ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. Ειδικότερα ο κ. Λάλος σε ότι αφορά την δημοτική αρχή του Φώτη Μελά δήλωσε:

"Πιστεύω ότι αυτά τα 3 1/2 χρόνια με τον Φώτη Μελά δήμαρχο, δεν έγινε τίποτα σοβαρό. Μπορεί να ακούγονται πολλά και διάφορα, αλλά αυτά είναι λόγια, όπως λόγια ήταν και η κατασκευή του Κέντρου Υγείας, αλλά θα μου επιτρέψετε για το θέμα αυτό να μιλήσουμε μια άλλη φορά. Λοιπόν δεν υπήρξε ούτε ένα έργο ανάπτυξης αυτής της πόλης.
Σ’ αυτά τα 3 1/2 χρόνια το μόνο που έγινε ήταν οι τρεις σχολικές αίθουσες σε συνεργασία με τον ΟΣΚ, των οποίων την μελέτη είχαμε εμείς κάνει σαν προηγούμενη δημοτική αρχή. Τρείς ήμισυ χρόνια ένα έργο 220.000 ευρώ με μελέτη που βρήκε έτοιμη και με χρήματα του Οργανισμού σχολικών κτιρίων.
Κανένα άλλο έργο δεν έχει γίνει στο δήμο Κερατσινίου.
Και βέβαια δεν μπορώ να δεχθώ ότι μπορεί να παλέψει γι’ αυτή την πόλη, να διεκδικήσει, όταν αυτός ο δήμαρχος ο Φώτης Μελάς, είναι ο μόνος Κερατσινιώτης – αυτό δεν μπορούσε να το προτείνει άλλος Κερατσινιώτης- κι όμως ο πρώτος πολίτης της πόλης μας, πρότεινε να δημιουργηθεί Κέντρο Επεξεργασίας Απορριμμάτων σε χώρο του Δήμου Κερατσινίου! Δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ πρότεινε στο χώρο του Σχιστού, πριν από 2 - 3 χρόνια και στα πλαίσια ενός προγράμματος να φτιάξει το Κερατσίνι, σε συνεργασία με τους όμορους δήμους Κέντρο Επεξεργασίας Απορριμμάτων!
Αυτό δεν μπορεί να το χωρέσει μυαλό Κερατσινιώτη. Γι’ αυτό το λόγο αλλά και για χιλιάδες άλλους, όπως το ότι δεν έχει προσφέρει το παραμικρό αναπτυξιακό έργο στη πόλη και το μόνο άθλημα που έχει επιδοθεί με επιτυχία είναι οι προσλήψεις ημετέρων και οι συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων για το Θέα Κερατσίνι.
Ο Κερατσινιώτικος Λαός έχει μνήμη, έχει κρίση και δεν μπορεί να δώσει άλλη ευκαιρία στον κ. Μελά να συνεχίσει το ανύπαρκτο έργο του, ειδικά τώρα με τη συνένωση των δυο δήμων που οι απαιτήσεις είναι σαφώς μεγαλύτερες".
 
Top