Μήνυση κατά της εταιρείας και του υπαλλήλου για παρεμπόδιση συγκοινωνίας!
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο υπάλληλος
...

Γράφει ο: Δημήτρης Κεραηλίδης


Έγινε των ...διοδίων το κάγκελο από τον Ευγένιο Ολύμπιο της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ -ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΛΕΒΕΤΕ…

Άντε πάλι με αυτή την εταιρεία των κολΠΟ..διοδίων της Πιερίας! Έ όχι ρε γ@βγώτο μου και πάλι…
Πριν λίγο ο Ευγένιος Ολύμπιος και κατά κόσμο Ευγένιος...

Παπαδόπουλος, καθώς πήγε να περάσει από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς και ενώ αρνήθηκε να πληρώσει τα 2,40 που θέλει η εταιρεία, με σύνθημα το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ, παρεμποδισθείς από τους υπαλλήλους της εν λόγω εταιρείας… κάλεσε την αστυνομία. Και ενώ όλοι περίμεναν πως τελείωσαν όλα εκεί ο Ευγένιος πήγε στο Λιτόχωρο και υπέβαλλε μήνυση κατά της εταιρείας και του υπαλλήλου για παρεμπόδιση συγκοινωνίας! Ο υπάλληλος θα περάσει αυτόφωρη διαδικασία την Δευτέρα το πρωί, όμως με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ…
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΘΑ ΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΜΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΓΙΑΤΙ νοιώθω πως. ΜΕ ΚΛΕΒΕΤΕ…
ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!
ΑΙΣΧΟΣ – ΝΤΡΟΠΗ – ΕΛΕΟΣ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ «ΠΥΓΜΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΤΩΝ ...ΠΥΓΜΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ, ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


www.ksipnistere.blogspot.com

 
Top