"Θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο αναγνώστη τι εννοεί με το όρο "εθνικιστές". Ήτανε δηλαδή μαζεμένοι μόνο μέλη εθνικιστικών οργανώσεων, όπως η χρυσή αυγή? Ή μήπως πλέον όλοι οι "Έλληνες, η αν θελουμε να τους κοτσάρουμε εναν τίτλο, οι εθνικόφρωνες, μετετράπηκαν σε "εθνικιστές"? Δηλαδή όποιος τιμά τους πεσόντες είναι εθνικιστής, συνεπώς και οι εθνικές εορτές μας είναι εθνικιστικές. Καθως επίσης ο όρος εθνικιστής περιλαμβάνει όλους όσους διαμαρτύρονται για μια πολιτική απόφαση εθνικού χαρακτήρα, ή όλους όσους ζητουν "δημοψηφισμα". Εγώ αυτό το λέω Δημοκρατία και όχι εθνικισμό. Αν λοιπόν επρόκειτο για ..

παρουσία μελών εθνικιστικών οργανώσεων και μόνο, ζητώ συγνώμη προκαταβολικά απο τον αναγνώστη που ανέφερε την συγκεκριμένη διαμαρτυρία, αν όμως δεν επρόκειτο για μέλη τλετοιων οργανώσεων, τότε με συγχωρείται αλλά κάπιοι πρέπει να ανοίξουν λεξικό και μάλιστα ετυμολογικό.

-------------------------
"Εθνικιστές";;;; Εθνικιστές οι άνθρωποι που δεν ξεχνούν τις θυσίες που έκαναν κάποιοι άλλοι για να υπηρετήσουν την πατρίδα τους; Που τιμούν ανθρώπους με αξίες και ιδανικά;
Είναι εθνικισμός το να τιμάς τον Καραϊσκάκη;; Γιατί εκεί πρέπει να τοποθετούμε πατριώτες όπως αυτούς στα Ίμια!!! Για το θέμα της άρνησης για το νομοσχέδιο υπέρ των αλλοδαπών, δε θα ήθελα να πω κάτι, γιατί είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. Αλλά εγώ στο σχολείο μου έμαθα να είμαι περήφανος γι' αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους "υπέρ πίστεως και πατρίδος"!
-------------------
Σχετικά με ανάρτηση για την συγκέντρωση για τα Ιμια...
Σιγά σιγά θα πείτε και χρυσαυγίτες τους πεσόντες των Ιμίων...

Ελληνες ήταν κύριοι...δεν ήταν εθνικιστές...Και συγκεντρώθηκαν για να
τιμήσουν τους ήρωες που πέθαναν εκείνη την βραδυά..
-------------------------
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

 
Top