ΠΡΟΣ:
Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Υπόψη : Υπουργού, κ. Χάρη Καστανίδη
Υφυπουργού, κ. Απόστολο Κατσίφαρα
Γενικού Γραμματέα κ. Γιώργο Δημήτραινα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Γραφείο κ.κ. Πρωθυπουργού


Αξιότιμοι κύριοι,
Σας ενημερώνουμε ότι στους υπάλληλους του Υπουργείου Δικαιοσύνης που απασχολούνται στην Εταιρεία Προστασίας Ανήλικων Αθηνών (Στέγη Περισσού)
δεν έχουν καταβληθεί έως και σήμερα, για άγνωστους σε εμάς λόγους, τα χρήματα για τα δεδουλευμένα των νυκτερινών – εξαιρέσιμων του τρίμηνου Απριλίου – Ιουνίου 2009.
Επειδή πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να μην καταβληθούν αυτά τα χρήματα παρακαλούμε να παρέμβετε ως ο ανώτατος φυσικός προϊστάμενος μας , ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την καταβολή των δεδουλευμένων μας.
Σε καμία περίπτωση δεν σας καταλογίζουμε καμία προσωπική ευθύνη για αυτήν την αδικία εις βάρος μας, όμως σας ζητούμε να κατανοήσετε ότι είμαστε απλοί μισθοσυντήρητοι υπάλληλοι με τρέχουσες κοινωνικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και η μη καταβολή των δεδουλευμένων μας αποτελεί σοβαρότατο πλήγμα στο πενιχρό εισόδημα μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα μεριμνήσετε άμεσα προς αποκατάσταση αυτής της αδικίας και σας αναφέρουμε τα παραπάνω για να λάβετε γνώσει και αναμένουμε για τις δικές σας ενέργειες.
Με τιμή

οι Υπάλληλοι που υπηρετούν στην Στέγη Ανηλίκων Περισσού



Υ.Γ. Μήπως θα πρέπει ο κ. Καστανίδης να το κοιτάξει σοβαρά αυτό το θέμα και να τραβήξει λίγο το αυτί στους υπεύθυνους για αυτήν την κατάσταση;
Τι πράγματα είναι αυτά;
Να μην πληρωνόνται οι άνθρωποι τους μισθούς τους και τα δεδουλεύμενα τους;
Που βρίσκομαστε στην Μποτσούανα που λέει και ο φιλτάτος δημοσιογράφος κ. Τράγκας;

Αν αυτά συμβαίνουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, φανταστείτε τι συμβαίνει στον ιδιωτικό τομέα....


 
Top