Μεταξύ τυρού και αχλαδίου είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Πειραιά, Κώστα Ξυλούρη, εκδότες και δημοσιογράφοι.

Στο «Ουζερί του Γιώργου», στο γραφικό λιμανάκι του Αγ. Γεωργίου στο Κερατσίνι, κουβέντιασαν χαλαρά για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση αλλά και την προσωπική του μάχη να εισέλθει στη Βουλή, απολαμβάνοντας παράλληλα, φρέσκα ψάρια και βιολογικά προϊόντα.

Ο υποψήφιος βουλευτής υποστήριξε ότι είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας για το κόμμα του, αφού όπως είπε, καθημερινά συσπειρώνονται γύρω του όλο και περισσότεροι πολίτες. Οσο για τον ίδιο, υπογράμμισε, ότι είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί ακόμα και με το ίδιο του το κόμμα προκειμένου να δοθούν λύσεις στα λαϊκά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Ξυλούρης αναδείχθηκε πρώτος επιλαχών στις εκλογές του 2007, συγκεντρώνοντας 19.000 ψήφους περίπου.

ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:Ο Κώστας Ξυλούρης (αριστερά) με τους εκδότες Μιχάλη Χάνδακα, Χριστόδουλο Σταυρίδη, Σταύρο Καραμπερόπουλο, Γιάννη Κανατσέλη και τον πολιτικό συντάκτη Βαγγέλη Φανίδη
ΠΗΓΗ:fonipeiraioton.blogspot.com
 
Top