Καταρχήν συγχαρητήρια σε εσάς και τους συνεργάτες σας για την αξιόλογη και φιλότιμη προσπάθεια που κάνετε.
Αναγκάζομαι να σας γράψω αυτή την επιστολή έπειτα από την αδιαφορία που έχει δείξει η δημοτική αρχή Κερατσινίου στα καθημερινά προβλήματα του δημοτών. Για του λόγου το αληθές σας αποστέλλω μια φωτογραφία που αφόρα μια λακκούβα – τάφρο στο οδόστρωμα στην διασταύρωση των οδών ΜΥΣΤΡΑ και ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ στην Αμφιάλη. Η συγκεκριμένη λακκούβα έχει μήκος περίπου 50 εκατοστά , βάθος 30 εκατοστά και πλάτος 40 εκατοστά και βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο ταλαιπωρώντας καθημερινά δεκάδες πεζούς αλλά και οδηγούς που φθείρουν τα αυτοκίνητα τους.
Μάταια τηλεφωνούμε στον δήμο προς την επιδιόρθωση του συγκεκριμένου σημείου. Δυστυχώς η δημοτική αρχή του κ. Φώτη Μελά αρέσκεται στο να ανακοινώνει έργα τα οποία ΘΑ υλοποιήσει , χωρίς δυστυχώς μέχρι σήμερα να έχει πραγματοποιηθεί τίποτα. Πρέπει κάποιος να υπενθυμίσει στον σημερινό δήμαρχο ότι πρέπει επιτέλους να ασχοληθεί με τα προβλήματα των δημοτών και όχι με φιέστες και σχεδόν καθημερινές βραβεύσεις .
Αφού όπως λέει δεν έχει χρήματα γιατί διοργανώνει συνεχώς βραβεύσεις κατασπαταλώντας τα χρήματα του δήμου και δεν επισκευάζει το οδόστρωμα.
Επιπλέον έχουμε κουραστεί να βλέπουμε την πλειοψηφία της δημοτικής αρχής του Κερατσινίου να αποτελείται από συγγενείς του κ. Μελά. Αυτή είναι η αξιοκρατία που πρέσβευε προεκλογικά;
Τουλάχιστον ας τους βάλει να εργαστούν πάνω στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και όχι να αδιαφορούν και να αναπαύονται στις έμμισθες τους θέσεις την στιγμή που η ανεργία μαστίζει τους Κερατσινιώτες.
Με εκτίμηση
Νικόλαος Αθανασίου Εκπαιδευτικός
Next
Νεότερη ανάρτηση
Previous
This is the last post.
 
Top