ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...

 Μάλλον έχουν χάσει και την τελευταία επαφή με την πολιτική σοβαρότητα κάποιοι παρατρεχάμενοι στην Α Πειραιά...

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά, η κυβέρνηση μας, δημιούργησε άλλη μια θέση υπουργού στα μουλωχτά. Πως; Δεν το πήρατε χαμπάρι. Ναι σας λέω! Ορκίζομαι μπροστά στην αφίσα του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχω στο δωμάτιο μου.

Η θέση αυτή, δημιουργήθηκε προς τιμήν της ανυπέρβλητης Δόμνας Μιχαηλίδου, μεταγραφή από το Ποτάμι και κολλητή της Μαρέβας. Που λέτε, από τότε που ανακοινώθηκε ως υποψήφια στον Πειραιά, που την χάνεις, που την βρίσκεις, κόβει βόλτες από τα Μανιάτικα ως τα Κύθηρα και από τα Ταμπούρια μέχρι τον Γαλατά. Όχι καλέ, δεν μεγάλωσε σε αυτά τα μέρη. Καμία σχέση. Κάπου έπρεπε να τρουπώσει και αυτή…

Όχι, δεν μιλάμε για κάποια συνωνυμία. Η ίδια είναι που υποτίθεται είναι και υφυπουργός εργασίας. Τι να κάνει κι αυτή, με βαριά καρδιά παράτησε το υπουργείο, φόρτωσε στην πλάτη της το ταμείο του, φόρεσε τις διχαλωτές παντόφλες της και κατηφόρισε στο λιμάνι. Κι αν κρίνουμε από την προίκα που κουβαλάει και μοιράζει δεξιά – αριστερά… πλούσια τα ελέη!

Μάλιστα κάποιοι παρατρεχάμενοι "ανακαλύψαν" προς χάρη της...φανταστικές δημοσκοπήσεις που προκαλούν  όχι μόνο το γέλιο...αλλά και τον θυμό των ψηφοφόρων του κόμματος..

Δυστυχώς, όμως για αυτήν  ό, τι κι αν κάνουν οι παρατρεχάμενοι , δε θα καταφέρει να αποφύγει την εκλογική πανωλεθρία.

Δόμνα πες αλεύρι, η δυσαρέσκεια των νεοδημοκρατών σε γυρεύει…!!!

Θα το διαπιστώσεις τη βραδιά των εκλογών.

Και εσύ και οι παρατρεχάμενοι με τις φανταστικές δημοσκοπήσεις...

 
Top