ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ! Ο Χρήστος Βρεττάκος διαμαρτύρεται για την αύξηση του ΕΝΦΙΑ που..."ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ" Ο ΣΥΡΙΖΑ... - Νea Κeratsiniou - Νέα Κερατσινίου

 


ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕ  ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...

Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ...ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΠΑΤΑ...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ  ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ;;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΝΦΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ....

Διαβάστε την Δήλωση του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ποπυ εκλέχθηκε με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ:

"Στις 7 Ιουνίου δημοσιεύθηκαν μετά από απόφαση της Κυβέρνησης οι νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μέσα σε μία νύχτα χωρίς καμία συζήτηση και πολύ περισσότερο χωρίς ενημέρωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι νέες αντικειμενικές αξίες θα ισχύσουν από 01-01-2022 και θα είναι μια ακόμη θηλιά στον λαιμό όλων μας αλλά κυρίως των ασθενέστερων οικονομικά συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα η αύξηση στην Δραπετσώνα ξεκινάει από 13,33% και φτάνει μέχρι 25% το τετραγωνικό μέτρο. Στο Κερατσίνι η αύξηση ξεκινάει από 15,8% και φτάνει στο 31,6%.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε αύξηση περίπου 20 φόρων που καλούμαστε εμείς να πληρώσουμε. Μέσα στους φόρους αυτούς είναι ο ΕΝΦΙΑ, ο φόρος μεταβίβασης ακινήτου, το τέλος ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ), ο φόρος κληρονομιάς, ο φόρος γονικής παροχής, κλπ.

Οι αυξήσεις αυτές «φωτιά» που είναι ιδιαίτερα μεγάλες στις λαϊκές συνοικίες της Αττικής θα οδηγήσουν και σε αύξηση των ενοικίων.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση επιλέγει να ρίξει τα βάρη της οικονομικής κρίσης στις πλάτες των αδύνατων, για άλλη μια φορά δυσκολεύει την ζωή μας περισσότερο.

Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει πίσω την άδικη αύξηση των αντικειμενικών αξιών".

 
Top