ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ...


ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΟΥ" ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΕ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ....


...ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ  ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ....


Ενα... ιδιαίτερο επιχείρημα επικαλέστηκε ο βουλευτής στη Β ΠΕΙΡΑΙΑ  των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένος για να αιτιολογήσει τα νέα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση, ιδίως τη μείωση των συντάξεων.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Δημ. Καμμένος έφερε ως παράδειγμα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια και κυρίως σε αυτά που δεν έχουν εργασία. Υποστήριξε πως είναι καλύτερα να το παίρνει το κράτος το χαρτζιλίκι υπό μορφήν εργοδοτικής εισφοράς, αντί να το δίνει ο παππούς στον εγγονό να... πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι!

Παρακολουθήστε το σκεπτικό του.

«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως, διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ». 
Top