Δημήτρης Βίτσας
Ο ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΗΣ ΒΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017-18!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΟΥ" ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΗΣ ΒΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΗΣ!

ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΚΟΥΡΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ  ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Ή ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ  ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΗΣ ΒΙΤΣΑΣ:

Δεν θα υπάρξουν μέτρα για το 2017 και το 2018, όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σημειώνοντας ότι τα μέτρα και τα αντίμετρα που θα εφαρμοστούν στη συνέχεια θα ψηφιστούν μαζί στη Βουλή και ενώ θα έχουν συμφωνηθεί τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους.

Μιλώντας στον Σκάι, ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι «η χρονική ακολουθία έχει ως εξής: Τα τεχνικά κλιμάκια λύνουν τα τεχνικά ζητήματα της αξιολόγησης -κάτι που δεν είναι δύσκολο αφού τα περισσότερα ζητήματα έχουν λυθεί από τον περασμένο Νοέμβριο-οριστικοποιούνται τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, μπαίνουμε στην ποσοτική χαλάρωση, τελειώνουμε με τη μεγάλη δόση τον Ιούλιο του 2017 και μπαίνουν οι βάσεις για την ανάπτυξη».

Ο κ. Βίτσας υπογράμμισε ότι τα μέτρα και τα αντίμετρα και το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους είναι πακέτο, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει πλαίσιο πολιτικής συμφωνίας για την αξιολόγηση. Ξεκαθάρισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι στη Βουλή θα ψηφιστούν τα μέτρα και τα αντίμετρα μαζί, ενώ δεν υπάρχει λόγος να ψηφιστούν τα μεσοπρόθεσμα για το χρέος.

Ερωτηθείς για τις πληροφορίες ότι η Παγκόσμια Τράπεζα δεν θα χρηματοδοτήσει με δανεισμό 3 δισ. ευρώ πρόγραμμα για την ανεργία είπε ότι η κυβέρνηση αναζητά τρόπους για τη μείωση της ανεργίας, αλλά προσέθεσε ότι την ώρα που βγαίνεις από προγράμματα δεν είναι ανάγκη να φορτωθείς και άλλες δεσμεύσεις.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Top