"ΕΘΑΨΕ" ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ   ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΠΕΙΔΗ AΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ....

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΛΙΒΕΡΟ  ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:

"Όσον αφορά το ψηφίσμα που κατέθεσα Πρώτος για την Αγιά Σοφιά από τις 15/7 με πρωτόκολλο, ο Δήμαρχος, όπως μου είπε δεν το διάβασε και αγνοούσε μάλιστα την ύπαρξή του...

Δεν το έφερε καν προς ψήφιση (Η δημοκρατία που λέγαμε...) ! Έβαλε τους ανθρώπους του ΔΣ, να το τυπώνουν εκείνη την ώρα (για τους τύπους)...15 μέρες μετά την κοινοποίηση προς το πρόσωπό του, δεν γνώριζε....!

Έφερε ένα ψηφίσμα δικό της η διοίκηση, στο οποίο φυσικά όπως και το περίμενα, έλειπε η λέξη Ορθοδοξία και Ελληνισμός!

Όταν ζήτησα να μπουν αυτές οι δύο λέξεις μέσα στο δικό τους ψηφίσμα, ο Δήμαρχος του 47% μου είπε να ασχοληθούμε με τίποτα σοβαρό και όχι με....(η συνέχεια δική σας)...!

Με ρώτησε επίσης αν γνωρίζω πως ήταν τζαμί και μουσείο κι αν θέλω να ξαναγίνει εκκλησία η Αγία Σοφιά !!! Τάχα μου υποτιμητικά !!! Ναι και φυσικά θα ήθελα !!! Εκκλησία είναι άλλωστε!!! Γεμάτη αγιογραφίες και χτισμένη πάνω σε λείψανα Αγίων... Δεν αλλάζει αυτό.... Ό,τι και να κάνουν....!

Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από 15 Άθεους και Άθρησκους συμβούλους, που τρέχουν όμως κάθε μέρα στην εκκλησία αν είναι περίοδος εκλογών!!! Τα σέβη μου...."
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΔ
loading...
 
Top