Ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΚΑΤΑΣΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ....

ΕΓΤΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ!!!

ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ 12 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ 10 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΑΜΕΙΟ ( ΣΥΝ ΑΛΛΑ 6 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩΟ απερχόμενος Δήμαρχος μέσα στην παραζάλη του για την μεγάλη ΗΤΤΑ που έρχεται, μερικές μέρες πριν τις εκλογές προσέτρεξε ΕΝΤΡΟΜΟΣ να μας «ενημερώσει» ότι νοικοκύρεψε τα οικονομικά του Δήμου.
Μόνο που το ΨΕΜΑ έχει κοντά ποδάρια και ο κ. Βρεττάκος αποδεικνύεται μια φθηνή απομίμηση του ΠΙΝΟΚΙΟ.

Τα ΕΓΓΡΑΦΑ που δημοσιεύουμε σήμερα ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ παταγωδώς τον κ. Βρεττάκο και αποδεικνύουν πως παρά τα ωραιοποιημένα ψέματα που γράφει στο φυλλάδιο του, η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Η θητεία Βρεττάκου κυριολεκτικά οδηγεί τον Δήμο σε ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ. 

Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά ο απερχόμενος Δήμαρχος, το 2014 παρέλαβε Ταμείο 10 εκατ. ευρώ και δανειακές υποχρεώσεις κατά 5 εκατ. ευρώ μικρότερες σε σχέση με το 2010. Μάλιστα όπως ο ίδιος παραδέχεται στο φυλλάδιο του το 2016 εισέπραξε άλλα 7 εκατ. ευρώ από τον ΟΛΠ (Cosco) ανεβάζοντας τα ταμειακά διαθέσιμα κοντά στα 17 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα προήλθαν από διεκδικήσεις προηγούμενων Δημάρχων της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου, τις οποίες ο κ. Βρεττάκος παρουσιάζει ως δικές του.

Σύμφωνα με άλλο έγγραφο που δημοσιεύουμε στο τέλος του 2018 τα ταμειακά διαθέσιμα έπεσαν ξαφνικά στα 6,5 ευρώ και απ’ ότι μαθαίνουμε την στιγμή αυτή που μιλάμε έχουν πέσει ακόμα περισσότερο έχοντας φτάσει κάτω από τα 5 εκατ. ευρώ.

Τα στοιχεία που παραθέτουμε είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ, αν σκεφτεί κανείς ότι ο κ. Βρεττάκος, επί της ουσίας δεν έκανε κανένα ουσιαστικό έργο στην πόλη, επιδιδόμενος σε επικοινωνιακές φιέστες στα Λιπάσματα και αθρόες προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΒΟΣ

loading...
 
Top