ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ...

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΜΙΑ 200ΡΙΑ ΦΟΡΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ...

Πλημμύρισε ξανά η Λεωφόρος Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, χθες Σαββατο 23/6/2018, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος στα ρεύματα προς Πειραιά και Πέραμα.

Μόλις άνοιξαν οι ουρανοί μετατράπηκε σε ποτάμι μια μια ακόμα φορά ο μοναδικός δρόμος που συνδέει το Πέραμα με το Κερατσίνι και τον Πειραιά. 

Τα νερά της βροχής μπλόκαραν τα αυτοκίνητα στο Ικόνιο μπροστά από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη και σχηματίστηκαν ουρές που έφταναν μέχρι τη Λεωφόρο Σχιστού.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, που προσπαθούσαν με εξαιρετική δυσκολία να περάσουν ανάμεσά από τα αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί και εγκλωβιστεί από τα νερά.

Λίγη ώρα αργότερα τα καιρικά φαινόμενα υποχώρησαν και η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε στη λεωφόρο...

Η κακοκαιρία θα συνεχισθεί και σήμερα με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στη Χαλκιδική, στην ανατολική Θεσσαλία , τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια. Στην Αττική αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
loading...
 
Top