ΑΦΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ(ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ) ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ..ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ Α+Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ AMBER ALERT....


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ!ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ (ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 70 ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ:


Μετά την ξαφνική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης να παρατείνει (από 12 σε 20 χρόνια) με το «άρθρο 70» του νέου πολυνομοσχεδίου τη λειτουργία των βιομηχανικών εγκαταστάσεων στην περιοχή μας, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας ξεκινάει νέο γύρο αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου, κλειστό θα παραμείνει αύριο Πέμπτη 14 Ιουνίου, το δημαρχείο της πόλης. Παράλληλα, το πρωί στις 10, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων έξω από το δημαρχείο και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γ. Γαβρίλη, με τον ίδιο τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

--Ζητάμε να αποσυρθεί το «άρθρο 70» του πολυνομοσχεδίου.
--Απαιτούμε σαφές χρονοδιάγραμμα απομάκρυνσης της Oil One, του Τσιμεντάδικου και των δεξαμενών των ΕΛΠΕ.

Αυτό απαιτεί το μέλλον της πόλης και οι δημότες της.
loading...
 
Top