ΕΝΩ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ!

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ...

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΕΝΩ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:


Μία ξεχωριστή εικόνα αντικρύζει στο εσωτερικό του πάρκου Σελεπίτσαρι (Ανδρ. Παπανδρέου) κάθε επισκεπτόμενος, καθώς στην τελική ευθεία βρίσκονται οι κατασκευές της τεχνητής λίμνης.

Ήδη ο χώρος της τεχνητής λίμνης έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και έχει γεμίσει με νερό, ενώ έχουν τοποθετηθεί υδρόβια φυτά που σύντομα θα ανθίσουν και θα δημιουργήσουν μια μοναδική εικόνα. Πρόκειται για περισσότερα από 300 νούφαρα διαφορετικών χρωμάτων και μεγάλη ποικιλία από υδρόβια και υδροχαρή φυτά, όπως ίριδες του νερού, Κάλες, Πάπυροι και άλλα.

Παράλληλα, έχουν ήδη τοποθετηθεί τα πρώτα ψαράκια και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να «πέσουν» και τα μεγαλύτερα. Πρόκειται για κουνουπόψαρα 4 έως 5 εκατοστών, ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν κυπρίνοι, Γιαπωνέζικα Κοι και χρυσόψαρα.

Ο καθαρισμός της τεχνητής λίμνης θα στηρίζεται σε φυσικές διαδικασίες. Ειδικά βακτήρια, εγκαταστημένα στο βιολογικό φίλτρο της λίμνης, θα διασπούν τους οργανικούς ρύπους, ακαθαρσίες ψαριών κ.λπ., βοηθώντας τα υδρόβια φυτά να απορροφήσουν τα συστατικά.
loading...
 
Top