ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΛΑΕ- ΚΛΠ....

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΕΛΦΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΙΠΗ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ...

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ  ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ....


ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΜΕ 18% ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ....

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ "ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ" ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ:


"Την Δευτέρα τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου έκαναν κατάληψη για τα ελλιπή μέτρα προστασίας στο Πάρκο Σελεπίτσαρι !

 Και ήρθε ο Δήμαρχος Κερατσινίου στο συγκεκριμένο σχολείο ....τα παιδιά τα μετέφεραν στο θεατράκι του σχολείου για να μιλήσουν με τον Δήμαρχο και να εκφράσουν τα παράπονα τους ..... 

Η συμπεριφορά του Δημάρχου ήταν απαράδεκτη, επιτίθονταν στα παιδιά, δεν τα άφηνε να μιλήσουν! 

Τα παιδιά ζήτησαν περίφραξη του γκρεμού και έναν τρόπο ώστε να μην μπορούν τα παιδιά να έχουν πρόσβαση προς τα βράχια ....ο Δήμαρχος ενοχλημένος είπε ότι δεν γίνετε αυτό γιατί χρειάζεται μελέτη και ότι είναι δύσκολο . 

Οπότε τα παιδιά ζήτησαν έστω μια προειδοποιητική και απαγορευτική ταμπέλα και εκείνος απάντησε ότι αυτό ίσως είναι πιο εύκολο να γίνει ! 

Γενικά η συμπεριφορά του και ο τρόπος του............ κατάφερε να νευριάσει και να απογοητεύσει τα παιδιά σε σημείο που τα περισσότερα αποχώρισαν από το χώρο που γινόταν η συζήτηση !

 Επίσης Ρώτησε με ειρωνικό ύφος .....ποιοι από εσάς έχετε ανέβει επάνω σε αυτά τα βράχια και τα παιδιά σχεδόν όλα σήκωσαν τα χεράκια τους ....... έτσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει την ειρωνεία του και σταμάτησε το σκεπτικό του ότι το παιδί το συγκεκριμένο ήταν απερίσκεπτο !!!!

 Επίσης να συμπληρώσω ότι δεν ανέβηκε μόνο του το παιδί αλλά με τέσσερα άλλα αγόρια τα τρία στήθηκαν σε τρεις διαφορετικούς βράχους το άτυχο παιδί ήταν στη μέση , μάλιστα ο Κωσταντίνος έδωσε το κινητό του στον φίλο που θα τους έβγαζε φωτογραφία λέγοντας πάρε το κινητό μου μην και πέσω κάτω χαριτολογώντας ! 

Και εκεί που πήραν θέση και τα τρία παιδιά το μεσαίο ο Κωσταντίνος έπεσε μαζί με ένα μεγάλο κομμάτι βράχου που αποκολλήθηκε .... πέφτοντας το παιδί φώναζε βοήθεια ....... ! 
Να σημειώσω ότι στο συγκεκριμένων βράχο είχε ανέβη και η κόρη μου με την παρέα της !!!!! Ναι έχετε μεγάλη ευθύνη Εσείς κύριε Δήμαρχε και οι προκάτοχοι σας "!!!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

loading...
 
Top