ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ...

ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ  Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ" ..."ΠΑΛΙ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Αγαπητά "ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ",

Είμαι πόντιος τρίτης γενιάς και κατοικώ στην Δραπετσώνα.
Αιτία αυτής της επιστολής είναι το ρεσιτάλ υποκρισίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Β Πειραιά και ειδικότερα της κυρίας ΝΙΝΑΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ η οποία μας παραμυθιάσε προεκλογικά ότι θα σκίσει τα μνημόνια και τώρα θα ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΧΕΡΙΑ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που αποτελεί  και την ταφόπλακα στις ζωές όλων των Ελλήνων.

Αυτή η κυρία αυτές τις ημέρες ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ άγεται και φερέται στις εκδηλώσεις για την γενοκτονία των ποντίων και  καταδικάζει τους Τούρκους την στιγμή που η ίδια θα ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που θα έρθει με το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ του Τσίπρα.
ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χωρίς ίχνος ντροπής, αντί να ζητήσει συγνώμη για τα ψέμματα της η κυρία Κασιμάτη βρήκε πάλι την ευκαιρία να καταδικάσει εντελώς "ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ" και " ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ"  τους ΝΑΖΙ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τους οποίους όμως  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΚΑΜΑΡΩΤΗ-ΚΑΜΑΡΩΤΗ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ...

Έχει καταντήσει αηδία η "ΚΑΤΑΔΙΚΗ" της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την οποία θυμούνται η κ. Κασιμάτη και οι όμοιοι της όταν πρόκειται να ψηφίσουν τα μνημόνια που θα έσκιζαν!

Κουβέντα όμως δεν λέει για τα ψέμματα της και για το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ του Τσίπρα το οποίο θα το ψηφίσει και με τα δυο της χέρια για να μην χάσει το παχυλό βουλευτικό μισθό!

Πραγματικά ποιον νομίζει ότι κοροιδεύει με αυτά τα μασκαριλίκια η κυρία Κασιμάτη;


Τόσα αποκαλύφθηκαν για την περιβόητη συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών σε γνωστή γερμανική εφημερίδα, είναι ενδεικτικά για το τι κρύβουν -υποτίθεται- οι απίστευτοι αυτοί τύποι -ΟΠΩΣ Η κ ΚΑΣΙΜΑΤΗ- που παριστάνουν τους “σχίστες” των μνημονίων στη συμφωνία που υπέγραψαν:

- Περικοπές εκατομμυρίων:
- Σε πετρέλαιο θέρμανσης
- Σε ειδικά μισθολόγια
- Σε προνοιακά επιδόματα
- Η περικοπή του ΕΚΑΣ κατά 238 εκατομμύρια
- Η κατάργηση τής έκπτωσης φόρου από ιατρικές δαπάνες
-Σε επιδόματα ανεργίας
- Ο φόρος διαμονής σε ξενοδοχεία.

-Κι όλ’ αυτά, μέσα στην επόμενη χρονιά. Κόστος των περικοπών πάνω από 1000 εκατομμύρια ευρώ που θα αφαιρεθούν από τις φτωχές – πενόμενες κατηγορίες και ομάδες του Ελληνικού Λαού.

Θαυμάστε την κυρία Κασιμάτη και τους ομοίους της... και κυρίως μαυρίστε τους... 

Όπως “μαύρισαν” τις ψυχές και τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων, όλοι αυτοί οι “μνημονιολόγοι” που κατέληξαν οι πιστότεροι και πιο βάναυσοι Μνημονιογλύφτες...


Θα κλείσω με μια ποντιακή παροιμία για την κυρία Κασιμάτη που μας περνάει για μεγάλα κορόιδα...

Τα λόγια  ’σ’ επεκρύωσανε με.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΒΕΝΕΤΙΔΗΣ
 
Top