Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να μην μπορεί να συγκρατήσει το πληθωρικό της στήθος κλεισμένο σε συμβατικές μπλούζες, όμως το θέμα με τις κόκκινες μύτες έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας στην Αμερική. 

Τι είναι όμως η ημέρα της κόκκινης μύτης #rednoseday; Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με αγγλική καταγωγή και ένα τηλεοπτικό μαραθώνιο για να συγκεντρωθούν χρήματα για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για άπορα παιδιά.

Ξεκίνησε τη δεκαετία του '80, με έμπνευση από το Live Aid που παρουσίασαν στην Αμερική ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, τη Γούπι Γκόλντμπεργκ και τον Μπίλι Κρίσταλ. Στη Βρετανία διοργανώνεται έκτοτε κάθε δύο χρόνια. Φέτος, το γεγονός συγκέντρωσε σύμφωνα με τους διοργανωτές στην Αγγλία 78 εκατ. λίρες. Κάτι αντίστοιχο φιλοδοξείται να συμβεί και στην Αμερική.
[post_ad]
Το τηλεοπτικό πρόγραμμα έφερε μαζί του στις αποσκευές του στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού ο Πολ Τέλεγκντι που πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό του NBC, μετά από μακρά θητεία στο βρετανικό BBC. "Για πολλά χρόνια, ονειρευόμουν να φέρω το Red Nose Day στην Αμερική και είμαι ενθουσιασμένος που θα το κάνουμε" ανέφερε.

Δεκάδες επώνυμοι λοιπόν αποφάσισαν να συμμετέχουν στην τηλεοπτική εκπομπή της Πέμπτης 21 Μαΐου για το σκοπό αυτό. Μεταξύ αυτών οι Τζούλια Ρόμπερτς, Γουίλ Φέρελ, το συγκρότημα των One Direction και πολλοί, πολλοί άλλοι. Ξεχωρίζει η ενεργή συμμετοχή του Bill Gates, που μάλιστα έβγαλε στο twitter ένα post, τονίζοντας πως όποιος κάνει ανάρτηση με το συγκεκριμένος Hashtag, ο δισεκατομμυριούχος θα δωρίσει εκ μέρους τους 25 δολάρια για κάθε ποστάρισμα.

Δείτε επώνυμους που φόρεσαν την κόκκινη μύτη:
 
Top