Τσίπρας: Προτεραιότητά μας τα δικαιώματα του λαούΓια τη μεγάλη καλοκαιρινή «μάχη» στη Βουλή, με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου από το υπουργείο Οικονομικών, προετοιμάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ και...
την ερχόμενη Τρίτη (29/7) συγκαλείται η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος με αποκλειστικό θέμα τη στρατηγική που θα ακολουθήσει.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο μέτωπο με την κυβέρνηση το «παρών» θα δώσει στο Κοινοβούλιο, ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συμμετέχει στη σύνθεση του Β΄ θερινού τμήματος.

Την ίδια στιγμή, η Κουμουνδούρου ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους για το ζήτημα της αξιολόγησης στο Δημόσιο, με αφορμή και τις τελευταίες έντονες αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση δεν νοιάζεται για τα πραγματικά προβλήματα του δημόσιου τομέα, αλλά για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών για περισσότερες απολύσεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας: «Σε αυτό το πλαίσιο, η αξιολόγηση δεν είναι παρά το προκάλυμμα για την εφαρμογή της αντιδραστικής μνημονιακής πολιτικής».

Τσίπρας: Θα απαλλάξουμε τη δημοκρατία από τη βαναυσότητα των μνημονίων

Τη δέσμευσή του ότι η ελευθερία και τα δικαιώματα του λαού είναι και θα είναι η πρώτη προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη δήλωσή του για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

«Δεσμευόμαστε ότι και στις σημερινές δύσκολες συνθήκες η ελευθερία και τα δικαιώματα του λαού είναι και θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στέλνοντας το μήνυμα ότι «θα κάνουμε τα πάντα για να απαλλάξουμε το σώμα και την ψυχή της δημοκρατίας από τη βαναυσότητα των μνημονίων»...
real.gr
 
Top