Ποινή κάθειρξης τριών ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης σε 25χρονο Πακιστανό που προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο ανήλικα κορίτσια στην περιοχή...



Ο δράστης είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου και είχε παραπεμφθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ίδιος επιτέθηκε σε δύο 13χρονα ανήλικα κορίτσια το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επιχειρώντας να ασελγήσει σε βάρος τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι δυο ανήλικες κατάφεραν να ξεφύγουν και να ενημερώσουν για το συμβάν τους γονείς τους οι οποίοι με τη σειρά τους το κατήγγειλαν στις Αστυνομικές Αρχές.

Άμεσα σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράση με του άνδρες του Λιμενικού, βασισμένοι στην περιγραφή των ανηλίκων που είχαν στη διάθεσή τους, να εντοπίζουν τον Πακιστανό στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και να τον προσαγάγουν. Οι ανήλικες κλήθηκαν για την αναγνώριση του δράση με τον τελευταίο να οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης όπου του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και παραπέμφθηκε σε δίκη.



 
Top